sâmbătă, 24 martie 2012

Sa fie arheolog?... sa fi absolvit Facultatea de sapaturi,decopertari,arheologie si antropologie?
Sau de la santuri la gropi...doar pamant sa fie?


La iesirea din Maracineni pe Euro 85 spre Ramnicu Sarat, undeva in spatele dealului  pe stanga in spatele unor tufe de padure ramase nedefrisate, ar fi trebuit sa existe o bucata de islaz , unde cetatenii ar fi putut sa-si pasuneze animalele, si asa decimate.....







Pentru aceste islazuri primarul Titel Maleanu - cunoscut printre fostii colegi soferi fie de la ILF fie de la Salvare sub porecla de "Gogu", a incasat de la APIA  aproape 800 milioane vechi pentru ameliorarea si imbunatatirea pajistilor  (aici o sa revenim in cel mai scurt timp atat cu starea de anul trecut cat si actualizari proaspete 2012 legate de ce se obliga Titel prin primaria ce-o (inca) conduce sa faca pentru aceste pajisti )
Dar stupoare!...in loc de fertilizari, astupari de musuroaie,eliminarea  buruienilor si maracinilor gasim pe aproape 2 hectare GROPI !!!
Da s-a decopertat stratul ce cernoziom fertil cu utilajele lasand in urma gropi pe pana la 1,50 metri adancime, balti cu apa, pietroaie...si exact tot ce vedeti in fotografiile atasate.










Nu va mai intrebati daca Ministerul mediului prin Garda de mediu Buzau are habar de mutilarile Islazului Comunal Maracineni !
Toata lumea stie, fiind facute hartii peste hartii. E adevarat ca o sa sesizam mai departe pe toata lumea in sensul asta...poate Green Pace o sa faca demonstratii in fata Garzii de Mediu Buzau...sa faca ceva spre ameliorarea situatiei, ...sau ca APIA sa faca orice altceva bun cu banii dati lui Titel pentru ameliorarea Islazului Comunal.


Cum am promis o sa revenim curand cu amanunte!

Un comentariu:

  1. Nu ştiu dacă am reuşit să remediez o eroare tehnică astfel încât să se înţeleagă numele celui care postează, de aceea voi începe prin a spune că sunt Gigi Manole, jurnalist în cadrul redacţiei ziarului Muntenia de Buzău. Aşa cum spuneam într-un alt comentariu, pe subiectul "Izlazul din Pătraşcu" voi dezvolta o anchetă jurnalistică, în care voi insista să obţin un răspuns oficial de la conducerea Gărzii de Mediu Buzău pe care, ca jurnalist, îmi permit să o suspectez de complicitate la crima ecologică ce se întâmplă în zona amintită.
    (...)
    Eu cred că unii dintre noi, care accedem la un moment dat într-o funcţie de decizie, din cine ştie ce motive ale construcţiei interioare, sau a caracterului, fie nu ştie cu ce se... mănâncă respectiva îndeletnicire, fie pur şi simplu se manifestă ca şi cum i-ar fi luat Dumnezeu minţile şi nu se mai poate detaşa de atitudinea megalomanică, dar cu siguranţă se va trezi în abisul propriei nebunii. Într-o astfel de situaţie se pare că se găseşte primarul Măleanu, care după ce va cădea regimul Băsescu ar putea avea cele mai mari şanse să rătăcească ani în şir prin sălile paşilor pierduţi. Puterea banului nu poate dura la nesfârşit. În viaţă este important să ştii când să te opreşti şi cred că pentru Măleanu acest moment al alegerilor ar fi o ocazie bună să ia decizia corectă. Măcar pentru viitorul familiei lui, dacă de propria persoană pare să nu mai ţină cont. Cum se poate face asta? Simplu. Se preda obolul şi... pa!

    RăspundețiȘtergere