marți, 27 martie 2012

Primar,sofer sau sofer-primar?

Trebuie sa aflati ca D-nul Primar nu s-a indurat sa incredinteze utilajul lui de 38000 euro cu care a tot deszapezit asta iarna in fata primariei si in jurul magazinului lui , ambele proprietate personala, contra unei sume din care statul roman ar fi platit sute de pensii de taran ,fost lucrator la CAP, pentru ca nu a gasit niciun sofer cu gradul de primar in comuna !

Asa a atins trei tinte intr-una: afacere personala profitabila ,lupta pt.apararea bunului personal si campanie electorala neintrerupta...personala si aceea !
Nu ar fi mai profitabil sa fiti un primar in Alaska?! (macar acolo zapada e prezenta tot timpul si chiar se cauta soferii de wola cu carnet de primar... )

14 comentarii:

  1. Doamna doctor, spuneti dvs cetatenilor, de care va pasa atat de mult, care nu de mult erau "niste tarani carora primarul le face pe plac pentru a-l mai vota inca un mandat" cine sunt oamenii alaturi de care candidati in iunie 2012! Sa va ajut eu:Catinca Ion, care a vanduta alaturi de doamna secretar(Cazan Marcela) si domnul vice (tomazian) zeci de terenuri, Ilie Constantin, care a furat batranilor zeci de milioane din taxe si impozite, Alexandru Gheorghita (Dodi) soferul "personal" al domnului Catinca!! Acestia sunt oamenii care vreti sa conduca comuna Maracineni??? Frumos!! foarte frumos!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna sau domnule Popescu Daniela,
      sa va reamintesc urmatoarele:
      Catinca ion a pierdut alegerile in 2008 tocmai ca nu a fost de acord sa-i vinda lui Titel terenurile mult rivnite de el:terenul de vis-a-vis de primarie,terenul de sub podul Buzaului si terenul de la Eura 85.Ca urmare,Titel,sprijinit de PDL a cumparat suficiente voturi cit sa iasa primar si,in felul acesta sa isi ia singur tot ceea ce isi doreste !
      Si a luat,incalcind legea tot ce vrut si tot ce i-a trimis guvernul lui pt. deszapeziri,pt.borduri,pt.campania electorala...!Bani de pomana a luat,de pomana a dat...piine ...la biserici!
      Ilie Constantin,dat afara de alde Titel,il actioneaza pe acesta in instanta,cistiga procesul ,iar hotarirea judecatoreasca spune clar ca nu a furat nimic de la nimeni si-l obliga pe nea Titel sa-l reincadreze in fostul loc de munca!
      Alexandru Gheorghita a fost sofer al primariei si nu al lui Catinca Ion.
      Alexandru Gheorghita,consilier pe lista PSD in 2008,nu a putut sa-si exercite mandatul,pt.ca alde Titel refuza,incalcind Legea,sa-l primeasca in Consiliul local,de parca ar fi balta lui personala!
      Frumos,nu-i asa?!

      Ștergere
    2. pentru popescu daniela, care de barbat ce este se da de partea transsexualilor. de ce, daca ai sange in tine, sub pielea aia tuciurie, nu-ti spui numele adevarat, adica, Daniel Iacob. taran in sensul in care folosesti tu termenul esti tu, parvenitule, care mananci din orice mana care ti se intinde si orice ti se da. nu-ti permit sa vorbesti in numele cetatenilor din maracineni, pentru ca nu esti de-al nostru. mai bine ai veni cu banii pe cei doi saci cu ardei pe care ti i-am vandut in anul 1998, hotule si profitor nemernic ce esti! nici nu te salut.

      Ștergere
    3. D-na Popescu,ati avut probleme de sanatate si v-a refuzat d-na Septar ???Nu va cred ,sunteti pusa sa denigrati o persoana onesta si devotata profesiei !De cei de pe lista d-ei.,ati enumerat ce v-a convenit dar, ca sa poti invinge in alegeri ,trebuie sa ai un partid puternic in spate .Sunt oameni pe lista ce pot dovedi onestitatea lor .Catinca se face vinovat ca a incalzit un sarpe la san ,sau nu stiati ca au fost prieteni de familie Catinca si Titel????Ilie Constantin ,a castigat un proces cu actualul primar .Acest om aducea la bugetul comunii 80 la suta din colectari .Acum au ramas la 20 la suta ,pt. ca devenise incomod pt. Titel.Dodi era soferul primariei ,nu al lui Catinca .Dar pe restul ii cunoasteti????

      Ștergere
  2. doamna tot respectul din partea mea pemtru meseria dvs, dar sunt nevoit sa va contrazic.
    De ce nu a castigat catinca alegerile in 2008? PENTRU CA NE SATURASEM DE EL DOAMNA SCUMPA, asta e motivul!unde erati dna cand dl catinca impreuna cu soferul primariei erau beti la Bolta Rece sau la Casuta cu Zorele si timp de atatia amari de ani ne-au condus primaria madam Cela si nea Titi, (Tomazian)?
    Nu reusiti sa ii spalati dvs imagimea dl catinca dna, ca e prea patat in ochii nostri! Vorbim de neregulile actualului primar si de bunurile acestuia, dar nu aducem in discutie faptul ca terenul pe care are balta e vandut tot de Catinca! Conacul abanopol, terenul de la Cap si multe altele! Oricare dintre noi care am fi avut bani puteam cumpara aceste bunuri, numai ca tb sa dai dreptu" tuturor trei(catinca, cla, tomazian, ca altfel de certau! noi nu uitam ca ne duceam la primarie si stateam cu orele ca dl primar Catinca nu era, cu toate ca ii se auzea vocea in birou, iar restul erau la bucatarie!
    Nu tin apararea nimanui dar sa nu ne batem joc de oamenii care isi mai dau interesul si sa vctimizam niste oameni care nici nu merita sa le pomenim numele!!
    Cu respect, Tanase Adrian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domnule Tanase Adrian,
      departe de mine intentia de a spala imaginea cuiva!
      Va intreb:aveti amintiri neplacute de acum 8 ani,de pe vremea primarului Catinca,dar in ultimii 4 ani ,sub conducerea primarului Constantin Dumitru ati reusit sa cumparati ceva scos la vinzare de catre acesta?!Aveti cunostinta de vreo licitatie organizata in spiritul legii de primarul Titel ,la care ati participat si ati fost multumit de corectitudinea
      ei?!Daca da,va felicit,pt.ca ati fi unicul care poate confirma acest lucru!Restul oamenilor au sesizat ca exista un grup foarte restrins de acoliti ai actualului primar ,grup care a beneficiat in exclusivitate de terenuri si de contracte cu primaria.Denunt tocmai aceasta practica mafiota si ma pronunt pt.organizarea de licitatii deschise,cu strigare,la care sa aiba acces toata lumea si pe care sa le cistige -la vedere-cel mai bun!Imaginati-va de cind s-ar fi terminat canalizarea ,daca firma cu care s-a semnat contractul, fie ar fi executat singura lucrarile,fie ar fi dat in subantepriza mai multor firme si nu uneia singure...TDV...!Dar,deh,Titel chiar si-a dat interesul sa fie executate cit mai multe sapaturi...dupa banii dumneavoastra...ai tuturor!

      Ștergere
    2. Domnule Tanase Adrian, daca într-adevăr vă legitimaţi sub acest nume. Cu părere de rău mă văd nevoit să vă atrag atenţia că nu prea aţi înţeles esenţa frământărilor acestor ultimi 22 de ani ai naţiei noastre. Nu vă daţi seama că atunci când aţi spus că aşteptaţi la uşa lui Catinca asta nu însemna altceva decât că eraţi, cel puţin atunci, şi o spun cu tot respectul, exact ca ei... adică acei indivizi care formează instantaneu un grup de interese pe lângă unii dintre aleşi. Nici pe departe ca doamna Septar, candidata PSD pentru funcţia de primar în comuna Mărăcineni la alegerile din iunie, 10, să apre imaginea lui Catinca. De ce? Pentru că dacă dumnealui va simţi nevoia o va face singur. Doctoriţa Septar, sunt sigur că aţi sesizat, face parte dintre acei întreprinzători care nu apelează la nenumărate contracte cu statul ca să-şi poată duce afacerea mai departe. Relaţia cu Casa de Sănătate trebuie înţeleasă că şi răspuns al statului şi comunităţii la nobleţea meseriei pe care o practică. În prezentare, doamna Septar tocmai vă spunea că în cazul în care o veţi sprijini să ajungă primar, şi eu cred în această alternativă, nu va mai permite derularea contractelor şi licitaţiilor într-un singur sens. Să fim serioşi. Nu vede unul, nu văd doi, dar să mă ierte Dumnezeu, cineva trebuie să spună că ceea ce face actualul primar este departe, foarte departe de regula moralităţii. Nici nu zic de lege, pentru că acum în România guvernează doar legea banului. Când ajunge un primar de comună să dicteze acţiunile Gărzii de Mediu, de exemplu, atunci, domnule Adrian Tănase, dacă vă şi legitimaţi sub acest nume, atunci, cu tot respectul, să ştiţi că... ne-am dus dracului... Vă salut cu respect!
      P.S. Vă invit, cu respect, să citiţi ziarul Muntenia, ediţia din 13 aprilie, unde voi prezenta sub forma unei anchete jurnalistice ceea ce se întâmplă acum pe islazul din punctul Pătraşcu, cred că spun bine, şi cum inspectorii Gărzii de Mediu doar mimează atribuţiile instituţionale. Nu este posibil ca un islaz să fie distrus, adică excavat, şi toată lumea să întoarcă spatele. De ce? Pentru că aşa vrea cineva? Vă promit că această anchetă jurnalistică va merge până la capăt. Nu cred că mă va da cineva afară din ţară!

      Ștergere
    3. Domnule Adi Tanase daca intr-adevar asa va numiti , dumneavoastra si ceilalti pioni ai domnului primar vazand ca nu aveti ce sa-i reprosati candidatei PSD ,va luati de consilieri dumneaei.Domnule spuneti ca v-ati saturat de domnul Catinca Ion , dar de domnul Constantin Dumitru(Titel Maleanu) nu spuneti nimic .Domnul Catinca Ion ,domnul despre care spuneti ca era beat impreuna cu soferul sau ,are multe realizari pe langa actualul primar.Domnul Titel in acesti 4 ani in care a fost primar nu a avut niciun proiect al sau.Scoala din Maracine a fost facuta de Catinca Ion ,domnul Titel doar a vopsit-o si a adus niste pomi de la firma sa pentru a mai scoate niste bani.Pana si vopsirea scolii nu a fost facuta de domnul titel .Scoala a fost vopsita pe banii francezilor care vizitau comuna noastra.Un sfert i-a bagat in scoala 3 sferturi la dumnealui in buzunar, ca sa-si poata trimite sotia la Bucuresti ca sa-si faca tratamente faciale .Pentru realizarea canalizarii domnul primar (Titel) a primit cel putin 2 mil de euro .Domnul primar a lucrat cu utilajele sale, cu instalatorii de la primarie, nu cu firme serioase.Pi ce-o fi zis domnul primar: DE ce sa mai platesc eu o firma cand pot baga eu banii in buzunar si lucrez cu utilajele mele ,cu instalatorii de le primarie si cu oamenii dumnealui care l-au votat.Canalizarea se putea face in 2 ani dar au trecut 4 si domnul primar ar mai vrea sa aiba inca un an la dispozitie ca sa mai poata lua niste bani.Domnul Constantin Dumitru vorbeste despre Alexandru Gheorghita si despre domnul Catinca Ion ,dar mai bine si-ar vedea gunoiul din ochiul dansului.DOMNUL primar si-au uitat trecutul si pe cei care l-au facut om.Daca nu era domnul Catinca Ion ramanea un nimic. Alexandru Bogdan

      Ștergere
  3. Îmi face plăcere să duc mai departe comentariul lui Alexandru Bogdan. Prietene, haide să gândim lucrurile într-o proiecţie metaforică. Aş vrea să fii de acord ca iniţialele de la numele tău - A. şi B. - să însemne un prim pas făcut de unul dintre cetăţenii comunei Mărăcineni care are curajul să spună lucrurilor pe nume sub regimul pedelisto-băsist şi sub guvernarea locală a lui Măleanu.
    Nu este un termen de apreciere când spun "guvernare", pentru că intenţia mea este să-i arăt lui Măleanu că el s-a comportat în scaunul de primar al comunei Mărăcineni precum Băsescu la Cotroceni. Oamenii se vaită că se descurcă greu în perioada prelungită de criză, iar el le ia dreptul acestora de a cultiva legume, care să le asigure măcar cheltuielile zilnice. Băsescu a tăiat salariile, Măleanu a stricat canalele de irigaţii, ca să facă drumuri, o obsesie a lui de când a venit la Primărie.
    Dar să revin la ideea de început. Ar fi bine, ar fi normal ca după aceste iniţiale să descopăr, zi de zi, altele şi altele, până când ajungând la iniţiala Z. să putem spune că la Z(iua) Z(et)suntem mai mulţi ca ei măcar cu unul. Oricum, se pare că aşa zisul lor lider, care nu ştie să conducă ori să acţioneze decât prin instrumentarea banului (fie negru, fie spălat), a intrat în fibrilaţii, pentru că numai aşa pot să înţeleg rostul unui mesaj primit pe telefon de tipul: S.O.S. Urgenţă maximă!
    Rămăsesem dator acelui Adi Tănase, pe care l-am întâmpinat cu un comentariu... la comentariu: să trăieşti domnu primar! Aşa-i că te-am ghicit?!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mincinos mAI MARE CA PRIMARUL COMUNEI mARACINENI, JUDETUL bUZAU , NU ESXISTA . eL SPUNE CA NIVELEAZA TERENUL PENTRU A MUTA OLIGONUL DIN SATUL CAPATINESTI, ATUNCI DE DE VINDE PAMANT FERTIL DIN ACEASTA ZONA ATAT LA SUIMPLI CETATENI PE 150 LEI MASINA (MICA) SI CINE STIE CAT PENTRU SOLICITARILE PRIVATILOR ? uNDE MERG ACESTI BANI ? IN BUZUNARUL PRIMARULUI.

    Acest text cu majuscule apartine unui anume Dan Iacob şi a fost postat pe site-ul Jurnalul de Buzău. Ideea textului este adevărată, pentru că aşa se petrec lucrurile, adică primarul Măleanu vinde pământ negru de pe izlazul din Pătraşcu fără să dea socoteală nimănui, iar banii rezultaţi intră în buzunarul său. Ce mi se pare interesant, dacă acel Dan Iacob este cel pe care-l ştiu eu, este faptul că pe acest individ îl cunoaştem cu toţii, până nu demult el fiind consilierul personal al... lui Măleanu! Ce să înţeleg acum? Că parvenitul ăsta face imagine altcuiva?! Şi cine să fie decât Tomazian, candidatură pe care se bazează liberalii?!!

    "Ne-am obişnuit ca în fiecare prag de campanie să se ascută conflictele între contracandidaţi. Aşa se întâmplă şi la Mărăcineni, unde primarului în funcţie, Constantin Dumitru, i se aduc acuzaţii nefondate legate de exploatarea unui teren din comună. Aşa cum a mai menţionat Jurnalul de Buzău într-un articol publicat anterior, primarul din Mărăcineni are pe lista de proiecte construcţia unui cartier pentru tinerii din comună pe terenul actualului poligon din comună care aparţine Ministerului Administraţiei şi Internelor. Autorităţile locale au găsit o soluţie pentru a despăgubi MAI să ofere în schimb 28 de hectare de teren de la marginea comunei. Aşa că s-a apucat şi de câteva lucrări pentru ca terenul oferit să fie nivelat şi adecvat activităţilor ce vor fi desfăşurate de angajaţii MAI. Aceste demersuri i-au adus mai multe atacuri din partea unor localnici “întărâtaţi” de contracandidaţii lui Constantin Dumitru. “Mă acuză că distrug spaţiul, eu nu fac altceva decât nişte nivelări ca să îl putem oferi în condiţii bune Ministerului. Oamenii spun că acesta este un islaz şi că eu aş fi primit pentru el nişte subvenţii de la APIA, lucru total neadevărat. O dovadă că ceea ce fac este perfect legal sunt concluzile Gărzii de Mediu care a venit şi nu a găsit nicio neregulă”, a spus primarul din Mărăcineni"

    De data aceasta, textul în ghilimele se vrea să fie o replică a primarului Măleanu la un text pe care eu ar fi trebuit să-l public în ziarul Muntenia, varianta scrisă sau on-line. Numai că, în graba de a se dezvinovăţi, ori de a compromite efectul articolului, primarul Măleanu a comandat articolul propriu fără a vedea ce voi scrie eu. Adică ce voi acuza şi pe cine voi acuza. Sigur, Măleanu este conştient de cum va arăta articolul care va apărea în ziarul Muntenia, dar în ediţia din data de 13 aprilie a.c.(!)şi se grăbeşte să spună că el are un proiect demult anunţat, anume construirea unui cartier de locuinţe. Ba mai mult, ca să vedeţi, stimaţi cetăţeni ai comunei Mărăcineni, că eu nu i-am numit gratuit lachei pe cei de la Garda de Mediu, primarul Măleanu îşi permite să se substituie inspectorilor spunând că totul este în regulă, chiar dacă instituţia respectivă nu a răspuns, încă, oficial sesizării formulate de redacţie cu privire la activităţile distructive derulate pe islazul cu pricina!
    La această oră pot să vă comunic dumneavoastră, cetăţenilor comunei Mărăcineni, dar mai ales celor care, prin tradiţie şi în conformitate cu legea, aveţi dreptul să folosiţi islazul din zona Pătraşcu, că cei de la Garda de Mediu nici nu se gândesc să-l amendeze, măcar, pe primarul Măleanu, aceştia spunând, la un moment dat, că el va fi tres la răspundere doar(!)distrugerea spaţiului verde!!! Ca să vedeţi cum se aplică legea în ţara lui Băsescu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul acesta de spalare a onoarei primarului ,nu ati vazut ca are si pe youtube un videoclip de propaganda .Cica el se gandeste la tinerii comunei Maracineni si face cartier .Ma indoiesc !Cartier pt. copiii altora nu ai comunei ,ca d-lui stie mai bine decat Catinca cum sa gabaseasca locuri cu valoare .De dat se dau altora cu functii mari prin acest minunat Buzau .In scurta vreme vom ajunge straini in propria comuna !Oameni care au primit mostenire din stramosi,de la bunici si care si-au muncit nestingherit pamantul de 20 de ani ,vine primarul si spune ca-i rezerva primarii ,fara sa tina cont de uzul capiunii ,sau de dreptul de preimtiuneal celui ce la muncit .Asa ajung oameni grei sa fie locuitori ai comunei Maracineni .
      Comuna asta are nevoie de o schimbare ,un om ce are un nume in spate construit cu cinste si truda in persoana d-nei doctor Septar .Va fi un castig pt. comuna !

      Ștergere
    2. Oameni buni, stimaţi concetăţeni, chiar nu vedeţi că bunul comunei este bunul primarului ? Strânge bani de la noi pentru ce şi pentru cine . Ne-a întrevat dumnealui ce dorim noi să fie făcut în comuna , cu banii noştri ? Doreşte să realizeze un cartier de locuinţe pentru cine, pentru tinerii comunei? Ba nu , pentru apropiaţii dumnealui . De ce domnul primar nu ne dă terenurile înapoi, fiind dreptul nostru de proprietate de care am fost deposedaţi noi şi parinţii noştri şi apoi noi să de dăm copiilor, nu să ne scoată ochii că , vezi , ce a făcut pentru comună . El face ce vrea cu dreptul nostru . Ajunge ! Trebuie să decidem noi ce facem cu bunul nostru .
      Dacă a " nivelat terenul " aşa cum spune domnul primar , cum de pleacă maşini încărcate cu pământ , trat fertil către diverse persoane, fizice şi juridice ? Cum încasează bani pe acest pîmânt vândur şi unde s-au dus şi se duc aceşti bani ? Acesta este doar un exemplu de cum face primarul bani pentru buzunarul domniei sale şi câte altele mai sunt . Ruşine domnule primar , cu câte guri crezi că mănânci ? Chiar nu te mustră conştiinţa ce ne faci nouă concetăţenilor dumitale ?

      Ștergere
  5. Să-ţi fie ruşine domnule primar Măleanu , ce faci dumneata este furt din bunul public . Crezi că bunurile comunei sunt proprietatea dumitale, ori ţi-ai cumpărat primărie şi comună şi noi nu ştim ? Atunci ce-ţi suntem noi , slugi, de ce iei biruri de la noi ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte bucuroasa ca am gasit acest site in care omul de rand, cetateni ai comunei Maracineni isi pot spune oful! Am de atasat doar doua lucruri pe langa zisele dumneavoastra stimati cetateni. In 1989, atat parintii nostrii, cat si bunicii nostri, s-au lupatat sa devenim o tara democrata, sa scapam de comunism. Traind de 23 de ani intr-o tara democrata, se presupune ca ne putem declara simpatia pentru partidul pe care il simpatizam, si de la care speram si ne rugam sa ne scoata din mocirla in care ne-a bagat dom` presedinte, si se mai presupune ca nu avem de ce sa ne fie teama. Acum sa ma explic (ca sa zic asa)pentru a ma intelege toata lumea. In urma cu cateva seri, eu impreuna cu cateva persoane ne-am organizat pentru a lipi afise electorale (bineinteles nu cu dom` primar Maleanul). Ajungand la poarta unui domn matrafoxat, ne comunica sa nu lipim afise electorale in dreptul portii lui(adica pe stalp). I-am comunicat domnului ca suntem pe un domeniu public si ca nu ne poate impiedica activitatea. Dupa spusele noastre, domu`matrafoxat(lingau de altfel)il suna pe dom` primar Maleanu si ii comunica ceea ce noi facem. Spre nenorocul lui (al primarului)telefonul cetateanului turmentat avea volumul dat la maxim si bineinteles ca am auzit ce instructiuni a primit cetatenul de la primar. Atat eu, cat si colegii cu care eram am ramas uimiti de ceea ce poate spune un om pe care l-am votat in urma cu patru ani, un om in care am crezut si am sperat ca va fura mai putin decat au furat ceilalti primari. La auzul vorbelor primarului nu am putut ramane indiferenta si am exclamat prin telefonul cetatenului turmentat: CE SA FACA DOM`PRIMAR?!?!?!?! Ca sa ma intelegeti, si ca sa vedeti cat ii pasa domunului primar de cetatenii comunei Maracineni: Urmatoarele propozitii, vorbe, insulte, cum vreti d-voastra sa le numiti, sunt ale dl primar: BATE-I MA, DA IN EI!!! BATE-I MA!(nestiind dl primar ca nu suntem niste copii ai nimanui, ca suntem adulti cu drept de vot, vreo 5 voturi. Pe langa aceste, pentru mine insulte, colegii care si-au exprimat dorinta de a ni se alatura au primit si cateva amenintari tot din partea dl primar.Acesta este primarul care l-am votat in urma cu 4 ani. Este vina noastra. Este timpul sa spunem Stop!! Nu o sa comunic partidul in care eu cred,tocmai pentru ca nu vreau sa se creada ca eu vreau sa ii murdaresc numele primarului si sa il ridic in slavi pe candidatul pe care il promovez. Totusi, traim intr-o tara democarata. Macar liber in vorbire sa avem, daca alte drepturi ne-au fost luate!

    RăspundețiȘtergere