miercuri, 21 martie 2012

De ani buni la Primaria Maracineni din judetul Buzau  adevarul a tot fost tinut ascuns bine de tot prin sertarele omului de afaceri si Primar actual Constantin Dumitru , care prin munca sa asidua a implementat cu sarguinta modalitatea de administrare PDL prin care cercul afacerilor cinstite ce converg catre bunastarea cetateanului este destinat doar clanului Primarului in exercitiu si  apropiatilor acestuia.
Asa ca notiunea de "Adevar " la Primaria Maracineni - jud. Buzau in momentul de fata este doar o utopie. 
Noi ne-am propus impreuna cu sprijinul dumneavoastra sa facem ca acest adevar sa fie o  virtute bazata pe transparenta , verticalitate si interes pentru omul de rand.

3 comentarii:

  1. Utopie este si notiunea de lider al acestei comunei asociata cu numele dumneavoastra. Pana acum nu ati prea aratat interes pentru omul de rand, ati parut mai mult deranjata de bietii oameni suferinzi care au apelat la ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, Robert,tu esti slujbas in Primarie ,tu mananci o paine pe banii nostri [asa ca esti vandut!],nu esti platit sa urmaresti bloguri ,ci sa produci concret ,ca deasta ti-a dat primarul un job !!!!Cand tu, nici nu erai embrion sau idee de concepere ,femeia aceasta manca carte pe paine !Este un lider la cei care nu au pus niciodata stampila pe Maleanu ,ti-o spune unul din satul asta !Asta e placa pe care o canta primarul ,pt. ca ia cam incurcat socotelile ...Asa ca fa ceva concret in primarie ,sa-ti justifici salariu ,nu canta dupa cum iti canta alti !!!

      Ștergere
  2. Va numarati printre cele 2800 de pacienti ai mei?!
    Sau va numarati intre cei desemnati de primarul Titel sa comenteze si sa ma contracareze?!

    RăspundețiȘtergere