duminică, 25 martie 2012

Este posibil sa amplasezi o instalatie GPL cu stocator de depozitare si alt stocator de transvazare fara autorizatie de la mediu, fara sa tii cont de nimic, chiar nici de faptul ca terenul nu este proprietatea ta???


De ultim moment!!
-Ghici unde si cu ce masina se face acum campanie electorala sub pretextul pelerinajului la manastiri???
-sa fie vreo surpriza? -masina este cea din imaginea de mai jos....masina destinata transportului de scolari.


Da !!! Se poate !!! 
Mai mult, am fost amenintati de catre fiul lui Titel, Constantin Sandu, telefonic pe data de 21.03.2012 ca se va tine de familia noastra daca cumva o sa apara ceva poze sau filme la vreun ziar si ca a depus un "proces penal" la Comandantul Politiei Buzau prin care , conform unui articol invocat "333"(nestiind din ce lege...aliniat, an publicare...nimic - atunci cand a fost intrebat ) fara nici o notiune de Drept Civil sau Penal, sub pretextul de INTIMIDARE , cum ca nu are nimeni dreptul sa faca fotografii de pe domeniul public (drum public comunal)  a proprietatii lui  sau a firmei TDV pe care o conduce. 


se observa in spatele baracii din stanga un stocator depozit gigant de 100 tone GPL si in fata microbuzului destinat transportului de scolari, un alt stocator mai mic.

utilaje personale sau ale primariei parcate in curtea privata a TDV, unde patron este Sandu Constantin

BZ 16 CLM - microbuzul destinat scolarilor, cu sofer angajat, carburant si consumabile alocate

un angajat furios ce ameninta cu o unealta in mana, venind special de la vreo 200m




Oare nici aici Garda de Mediu  sau alte institutii ale Ministerului Mediului , Institutia Prefectului Buzau (cat tine de ocuparea abuziva a unui teren din islazul comunal) ...chiar nimeni nu se autosesizeaza, nimeni nu raspunde sesizarilor satenilor??? 
Frica satenilor sa nu scoata vreun cuvant impotriva clanului lui Sandel Constantin - om de afaceri si sofer "de noapte " pe autocisterna proprie TDV  - o intelegem.Clanul fiind mare, puternic , periculos  si amenintator.
Dar frica Garzii de mediu? sau a Prefectului???
Atata frica doar pentru functia pe care Titel a platit-o in PDL ??? 
-sau frica prin care s-ar taia nu stiu ce "cotizatii" sub forma de "tain"?


Si acum o sa vedeti cum de amenajeaza o balta de peste moderna, cu foraje proprii,consolidari si pavari cu materiale moderne a malurilor, cu infiintari de livezi si design cu specii deosebite 
adaptate zonelor lacustre, o sa vedeti cum se construieste fara autorizatie fie fundatii pentru constructii civile, fie cai de acces interioare, fie bransamente electrice, toate pe un teren ocupat abuziv un numar de ani si trecut ilegal in proprietatea TDV , in cursul unor capete de acuzare in TRANS DIVERSE procese penale, iar parcela unde este microbuzul scolar parcat si Stocatoarele de GPL, mai departe nu are nici un act legal de proprietate ca sa fie ocupat ...decat ABUZIV.


Tuiacateva mii , fiecare fir costa intre 8 si 20 lei , pret de achizitie fara vreun alt adaos al vreunui alt comerciant
arbori ornamentali , cateva sute cu pret aproximativ  de 100-400 lei
pomi fructiferi, cateva sute, pret aprox 15 lei/buc


Fundatie destinata unei constructii civile

Bransament interior

o alta fundatie...pregatim vile de protocol!*

Deja instalatiile sanitare de baza sunt montate... scurgerile fiind oare aprobate ca si proiect de Garda de mediu?

Alee intrioara... oare exista proiect avizat/aprobat, si facturi pentru agregatele folosite?  (pentru pietruirea anumitor ulite "nu e * piatra, domne!"

3 comentarii:

  1. Noi locuitorii il rugam pe domnul primar, doamna doctor, sa mai ajute batranii care nu se pot deplasa, care de altfel ne pot fi bunici!! Dar lucrul acesta nu prea aveti dvs de unde sa il stiti din moment ce dvs nu vorbiti cu propria dvs familie!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai bine, bre Daniela... şi Popescu, zic aşa pentru că eu nu cred în realitatea acestui nume, mai bine ai avea tu o iniţiativă. Care? Stai că-ţi zic eu! Haide să convingem cetăţenii din Mărăcineni să trecem comuna pe numele lui Măleanu! Ei? Ce zici? Poate aşa va fi mulţumit că va avea unde să sape şanţuri, să taie pomi, să facă drumuri (personal, cred că acest om este obsedat de drumuri, poate mai face el unul până la Roma!), să strice canale de irigaţii, să escaveze prundul râului Buzău, dar nu întreb unde s-a dus atâta amar de balastru, ca să facă bălţi despre care spune că sunt ale comunei, dar ele sunt doar pentru că le localizăm pe teritoriul comunei... şi multe altele.
      Pe mine nu mă interesează ce domeniu şi-a construit Măleanu. La atâta avere cu care se laudă şi prin care se impune în relaţiile cu simplii cetăţeni, ar face mai bine să-şi înveţe fiul să vorbească frumos, dacă el, adică fiu-su, nu-şi dă seama că fiind administrator al unei societăţi comerciale impune să ai un anume statut. Altul şi total diferit faţă de perioada în care frecventa, timid, clubul No Limit! Nu de alte, dar la un moment dat ar putea fi invitat să participe, ori să primească o diplomă la Topul Firmelor din Buzău. Dacă nu te obişnuieşti cu un anume stil, cu siguranţă te vei face de râs... De aceea pe mine nu mă interesează domeniile lui Măleanu şi propun ca la alegerile de pe 10 iunie în loc să votăm şi referendumul pentru modificarea Constituţiei, să votăm trecerea comunei Mărăcineni pe numele lui Măleanu. Dixit!

      Ștergere
  2. Doamna sau domnule Popescu Daniela,
    vreti sa spuneti ca masina de transport elevi pe care eu am surprins-o in curtea personala a clanului Titel,imortalizind-o in poza pe care tocmai ce ati comentat-o,ar fi transportat atunci,in ziua aceea citiva bunici la balta lui Titel?...Pt. ca ,daca asa stau lucrurile,nu am avut de unde sa stiu ca onor primarul a selectat citiva batrini sa-i plimbe cu microbusul scolar pina la balta lui si sa le arate adevaratele realizari ale mandatului lui inspre binele comunei!
    Si ,da,aveti dreptate!Vorbesc putin cu familia mea;de doua ori pe zi:dimineata si seara!riscurile meseriei!

    comunei!

    RăspundețiȘtergere