joi, 22 martie 2012

"Realizarile minunate" ale actualului primar Constantin Dumitru 

Pentru orice om normal, sau as putea sa subliniez,pentru orice GOSPODAR  este logic , normal si economic sa sapi un singur sant , o singura data si sa pui  profesional , respectand tehnologiile impuse , trei tevi separate la inaltimi diferite in pamant si nume: teava pentru canalizare, apa curenta si de gaze.
Cu ce scop?
-ca cetatenii comunei, contribuabili cinstiti  sa  se poata folosi de gaze , apa curenta si canalizare. 
Cum apa curenta a fost trasa functional de pe vremea Primarului Catinca, celelalte doua tevi incepand de  4 ani de zile sun montate  si demontate, cuplate  si decuplate, schimbate si fixate in sapaturile succesive si pentru colectoarele de vizitare, sunt si in momentul de fata nefunctionale, canalizarea fiind deja colmatata in peste 23% din lungime, de la bransamentele particulare neautorizate . 
-scopul de baza , deci era  ca cetatenii sa aiba in casele lor apa,gaze si canalizare, ca orice european al anului 2012.
-acest scop inca nu a fost descoperit de catre actualul primar Constantin Dumitru, care are ca scop in acest sens doar sa SAPE !
-cum sapatura este pe cei mai multi bani, iata si sensul pentru care trebuie sa se sape in Maracineni de 6-7 ori pentru 3 tronsoane de tevi.
(din pacate spuneam ieri ca au murit doi oameni pusi in fata caracatitei PDL -iste  in goana lor dupa bani, afaceri de grup si de familie... pacat...! )
"Realizarile minunate" ale actualului primar Constantin Dumitru 
"V-am taiat pomii , dar v-am pus borduri ! "

Da , este adevarat,  este nevoie si de borduri, dar este nevoie si de arbori, de vegetatie!
Si mai este adevarat ca puteau fi impletite ambele necesitati.
Numai ca, bordurile le pui , chiar si cu bani grei... (prea grei  chiar si pentru greutatea bordurilor depozitate pe marginea carosabilului) atunci cand termini lucrarile cu statia de pompare/repompare de gaze, cand faci racordul functional al canalizarii la o statie de epurare, si cand macar pe o perioada medie  nu mai ai proiecte de a dizloca locatii din trotuare* / borduri*
Si daca va mai spuneam ca lucrarile au fost facute de mantuiala, o sa va arat acum starea bordurilor montate de primarul "Titel"






Da , acestea sunt realizarile lui Titel! 
Umplutura nu a fost realizata tehnologic corect fara sa se includa agregatele indicate in proiect si fara a fi batatorita corect. Rezultatul? ....
-SURPARI cu degajarea aliniamentului bordurilor!!!
-se observa surparile, devierile si rupturile in rosturile  de legatura.
-mai mult... s-au creat locuri oportune depozitarii gunoaielor estivale






-Un canal scufundat, semnalizat corespunzator,...printre alte vreo 20 de asemenea canale scufundate sub nivel, devenind astfel nefunctionale.
-fiecare localnic  "umple " cu ce poate surparile, unii cu pietris refuz de sita, altii cu rumegus, altii cu pamant peste care mai pune omul cate un placaj, o scandura ceva sa iasa din casa la "asfalt" cu ghetele curate*...
-Iar noi o sa ne mandrim mai departe cu minunea de lucrare trasata cu laserul teodolitului la perfectiune... iar acum de ce sa nu ne mandrim si cu serpuirea sau prabusirea liniilor drepte?
...doar sunt ale noastre...nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu