miercuri, 21 martie 2012

"Realizarile minunate" ale actualului primar Constantin Dumitru 


Din pacate trebuie sa incepem trecerea in revista privind  realizarile primarului actual Constantin Dumitru cu cea  mai neagra zona de care orice pamantean fuge o viata : MOARTEA. 
Asadar, specializat in "sapaturi" mai mult sau mai putin autorizate, mai mult sau mai putin profesionale, mai mult sau mai putin dedicate, actualul primar a inclus in sapaturile multiple pentru fiecare teava bagata in pamant si locul unde a facilitat MOARTEA unui om. 
Chiar nu trebuie uitat ca la santurile-transee ce tot dureaza de vreo 4 ani incoace, datorita vointei exacerbate de a incasa bani - cum zice lumea...din fanariota zeciuiala- fara sa conteze motivul, doar sa fie loc de sapat!!!  ... A MURIT UN OM !!!!
... O FAMILIE RAMASA FARA BARBAT, FRATE,,,
(acesta a fost victima grabei , lipsei de mijloace de protectie , lipsei de supraveghere, lipsei de instruire, lipsei  (pt momentul respectiv) a tehnologiei adecvate, pe scurt  lipsei de omenie si profesionalism, fiind prinsi de vii in santurile surpate peste ei)
...de scris aici ar fi cat pentru o familie indoliata, cat pentru un roman plin  de masluiri , interese, cat un dosar musamalizat... si cat noua  tragedii.... 
Si acum imi este foarte greu sa va amintesc de subiectul asta, o sa-l redeschid doar daca dumnevoastra , oamenii din Maracineni sau oricare locuitor al Jud Buzau, o sa-mi cereti, dar avem in viata asta datoria SA NU UITAM!


"...Cine uita, nu merita ! "  (Nicolae Iorga)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu