sâmbătă, 19 mai 2012

Venim,venim!

A trecut o saptamana din campania electorala!

Am mers pe strazi zi de zi ,insotita de echipa mea de campanie si de o trupa de copii care ni s-au alaturat din proprie initiativa!  Lor le-am incredintat steagurile luptei noastre si  sunt sigura ca le vor purta spre victorie!
Nimic nu te poate incuraja mai mult intr-o lupta,decat increderea pe care ti-o acorda imediat si neconditionat un copil care ,luandu-te de mana ,merge cu tine prin ploaie si noroaie ,incercand sa-i convinga pe cei mari sa te voteze!Sa o voteze pe D-na doctor,care sa le transforme noroaiele de azi in strazi curate ,sa le  aduca reteaua de apa si pe cea de canalizare si la ei pe strada!

-Sa mergem si la Tanti Grama,mi-au zis cativa copii!
-Nu are curent electric in casa,desi si-a platit de mult taxa de conectare! Are 80 ani!
-Sa stiti ca lui Vladut i-au taiat apa ,pt.ca are de platit la apa 17mil.lei,desi,ei nu au nici baie in casa si nici gradina unde sa  fi folosit atata apa!

-Veniti si aici,D-na doctor!
Prima intilnire cu oamenii acestei comune,mi-a confirmat faptul ca eu si echipa mea suntem un fel de miscare de rezistenta in fata autoritatii locale actuale PDL-iste,autoritate represiva,dictatoriala,de tip mafiot,care isi apara fara scrupule si fara teama de lege sau de Dumnezeu,dreptul de a fura din banii publici!

-Sa nu va lasati!
Asa mi-au transmis oamenii care ne asteptau caravana PSD in ploaie!
Nu ne vom lasa!
Voi continua sa demasc ilegalitatile ,furturile,violarea proprietatilor oamenilor,conflictul de interese si abuzurile in serviciul public infaptuite de actualul primar Constantin Dumitru!
Voi merge din poarta in poarta si voi convinge oamenii onesti sa iasa la vot pentru mine! 
Poate ii voi convinge si pe cei ce sunt dispusi,din disperare,sa-si vinda votul lor lui Constantin Dumitru,ca nu aceasta este solutia saraciei lor,ci exact cauza saraciei lor!

Ma rog la Dumnezeu ,ca sa nu mai permita nimanui sa umileasca un om,cumparandu-i dreptul de a fi un om liber,tinindu-l in ignoranta si in mizerie,pt. a-i cumpara un vot odata la patru ani!
Lupta continua si vom inainta fara ezitare!

De mancat trebuie s-o facem ca biologic sa existam . De votat , votati cu sufletul !  Nu cu burta!

Venim,venim,o alta comuna sa cladim!

5 comentarii:

  1. Buna ziua ,
    o sa va numesc de acum inainte Doamna noastra Primar .
    Sunteti o adevarata doamna si am inteles ca este mult mai important ca dumneavoastra sa ne fiti Primar inainte de profesia de medic pe care v-o faceti cu cel mai inalt grad de profesionalism.
    Stiti mania si ura lui Maleanu prin care daca afla ca cineva e cu dumneavoastra este vai si amar de capul lui cu amenintari de-ti umple toti sacii si toata curtea. De aceea , n-o sa va dau numele meu , dar dumneavoastra stiti foarte bine ca am vorbit toate acestea si ieri si alaltaieri in caravana PSD .
    Va rog si public , aici , sa ne primiti inapoi pe liste chiar daca prin intermediul sotului meu , din motive fortate de Maleanu am fost obligati sa trecem pe listele doctoritei aduse de el la Potoceni (Cristina Dragomir) iar aici aveti dreptate 100% nu numai din partea mea , spunandu-mi ca va doriti dumneavoastra si doriti tuturor sa nu aiba pe parcursul intregii noaste vieti niciun fel de probleme medicale.
    Noi va vrem ca Primar din toate motivele care ne-au facut sa fim scarbiti de atitudinea lui Maleanu - noroaie , furturi , sapaturi , spagi electorale , promisiuni , amenintari , minciuni si va spun acum ca acest individ a inceput sa imparta pilote. Si astea dupa ce a impartit toate stocurile de alimente de baza puse la dispozitie de guvernul Romaniei pt situatii de urgenta in timpul inzapezirilor din Februarie fara ca ele a fi redistribuite in mod echitabil pentru localitatile cu adevarat sechestrate in zapezi . (Maracineniul nu a fost nici macar o ora o localitate sinistrata)
    Doamna doctor , stim foarte bine ca Maleanu va pune la bataie tot ce ii sta in putinta ca angrenand spaga electorala cu alimente de baza , cu bani chash , cu promisiuni , cu amenintari sa fie numarul 1 in ultima saptamana a campaniei electorale.
    Doamna noastra Primarita , noi va asiguram ca cu toate spagile electorale posibile si imposibile ale lui Maleanu ( acum doar n-o sa aruncam ce ne-a fost oferit - fiind un pacat in fata lui Dumnezeu ) , va repet , noi pe dumneavoastra va vrem , si pt asta o sa va votam.
    Aveti mare dreptate cu sloganul dvs. cand ne spuneti sa votam nu cu burta , ci cu sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, doamna, va recunosc si va stimez.
      Cu siguranta , daca cei mai multi "Maracineni" ar avea curajul D-vs, unul ca Titel nu ar fi fost niciodata nici primar , nici secretar*. In cel mai bun caz ...brutar. (ca sofer este chiar unul de exceptie -cum zicea careva si pe TV-u si pe Mertzan, si pe Wol-erT )
      Dar avem nevoie de mai mult curaj, astfel incat sa putem spune direct ceea ce dorim de la viata, fara a ne fi frica sa ne publicam numele.
      Si d-vs si chiar si Titel stiti cu totii ca eu fiind un om de cuvant, am promis confidentialitate maxima, asa o sa fie.
      Inca o data,
      Sa va ajute Dumnezeu sa nu aveti nevoie in viata Dumneavoastra de Doctor, si sa impartasiti cu familia numai BUCURII!
      Cu stima,
      Nicoleta Septar

      Ștergere
  3. Doamna Doctor, astept cu nerabdare ziua in care Titel o sa piarda functia de primar al comunei dobandit cu ajutorul galetilor si al alimentelor (mare parte din ele expirate - mita electorala) date de la ultimele alegeri. Daca oamenii din comuna Maracineni s-ar gandi la viitorul lor si al familiilor lor, cu siguranta la momentul actual "domnul" mai sus numit, nu s-ar plimba nestingherit pe holul primariei. Vin de 2 sau de 3 ori pe luna acasa si vad cum comuna noastra este din ce in ce mai urata... Gropi, noroi, etc. Prefer sa nu imi dau nici eu numele pentru ca ma cunosc oamenii primarului si nu vreau sa se intample iar ca la ultimele alegeri si sa mi fie umpluta curtea cu afise PDL-iste doar pt ca sunt membru PSD. Demascati escrocul asta care prosteste credinciosii cu o paine data duminica la sfarsitul slujbei de la Biserica.
    Va tin pumnii si o sa vin acasa in week-endul alegerilor, special pentru a va vota.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si ieri, dupa ce am asteptat sa stea ploaia, in ziua sfanta a imparatilor Constantin si Elena am mers pe la oameni.
    In afara de cei angajati prin structurile gunoiere ale RER-ului sau alte aparate ale actualei primarii invinetite, toti ceilalti oameni (si va asigur ca sunt multi!) nu au avut nici macar un cuvant bun pentru actuala conducere tiiit-el-ista . Toata lumea se plange de noroaiele ce nu se mai termina, de investitii din banii tuturor romanilor in gropi si buzunare proprii, de nefunctionalitatea conductelor, distrugerea islazului si astuparea canalelor de irigatii.
    Multi au litigii artificiale create de primarul Maleanu, prin furturi de terenuri si atribuirea lor gastii ce petrece pe-nserat la un peste la helesteul propriu din Maracineni.
    E si trist ca sunt spuse atatea dorinte de la oameni neajutorati, de la oameni fara speranta.
    Dar imbucurator cand vezi ca li se lumineaza fetele cand ma apropii de ei si intrand in raza vederii si discernamantului lor , exclama cumva... : "Doamna Nicoleta ! de cand va asteptam ! ...ne punem tot restul nadejdii in Dumneavoastra ! Nu va lasati si nici pe nou sa nu ne lasati ! O sa venim dupa Dumneavoastra sa va spunem tot , si noi si mai multi vecini sa ne ajutati sa scapam de hotiile lui Maleanu ! ..... "
    Spiritul echipei chiar este unul surprinzator de bun, asta cu siguranta si oamenilor din comuna pe care am reusit sa-i vizitam pana acum.Tinerii zambesc, cei mari sunt imprejurul meu fara sa lase scapat nici un element de rutina al acestei campanii, iar copiii , cu glasurile lor cristaline emana un entuziasm fara margini.
    Aseara se facuse noua (21.00) si caravana nu vroia sa incheie vizitele. Nici chiar lasarea serii nu era vreo opreliste .
    Si astea chiar daca un echipaj de politie in frunte cu subcomisarul comunei si un alt subofiter ce s-a prezentat doar ca el sa auda, au coborat din masina politiei (fara ca ceilalti doi subofiteri de pe locurile din spate sa catadicseasca sa coboare) si, din spusele domnului subcomisar, Politia Rurala deodata se "autosesizeaza" ...cum ca un tanar a fost vazut in mijlocul drumului cu un steag in mana.
    Dupa ce ne-am insusit morala ( pe buna-dreptate) , si dupa ce subofiterul de politie rurala a fost anuntat ca nu suntem toxici ci doar dorim o campanie electorala decenta ,fara evenimente negative si fara interventii tendentioase impinse din "auzite" de actualul primar(fara semne obsene sau injuraturi - lucruri de care politia rurala a fost sesizata, nefiind timp de autosesizari - de zile bune nu s-a rezolvat NIMIC! ) dupa toate astea ziceam,spiritul pozitiv PSD din echipa nostra a continuat mai mult decat promitator.
    Imi place comuna mea !
    Si vreau sa fac din ea unexemplu civilizat in primul rand pentru locuitorii ei si nu in ultimul loc celor ce o traverseaza ca simpli drumeti.

    RăspundețiȘtergere