marți, 22 mai 2012

Imi place Maracineni ! Iubesc comuna asta!

Zi obisnuita de campanie.


Si ieri, dupa ce am asteptat sa stea ploaia, in ziua sfanta a imparatilor Constantin si Elena -la multi ani tuturor sarbatoritilor-am mers pe la oameni.
In afara de cei angajati prin structurile gunoiere ale RER-ului sau alte aparate ale actualei primarii invinetite, toti ceilalti oameni (si va asigur ca sunt multi!)  nu au avut nici macar un cuvant bun pentru actuala conducere tiiit-el-ista . Toata lumea se plange de noroaiele ce nu se mai termina, de investitii din banii tuturor romanilor in gropi si buzunare proprii, de nefunctionalitatea conductelor, distrugerea islazului si astuparea canalelor de irigatii.
Multi au litigii artificiale create de primarul Maleanu, prin furturi de terenuri si atribuirea lor gastii ce petrece pe-nserat la un peste la helesteul propriu din Maracineni.
E si trist ca sunt spuse atatea dorinte de la oameni neajutorati, de la oameni fara speranta.
Dar imbucurator cand vezi ca li se lumineaza fetele cand ma apropii de ei si intrand in raza vederii si discernamantului lor , exclama cumva... : "Doamna Nicoleta ! de cand va asteptam ! ...ne punem tot restul nadejdii in Dumneavoastra ! Nu va lasati si nici pe nou sa nu ne lasati ! O sa venim dupa Dumneavoastra sa va spunem tot , si noi si mai multi vecini sa ne ajutati sa scapam de hotiile lui Maleanu ! ..... "
Spiritul echipei chiar este unul surprinzator de bun, asta cu siguranta si oamenilor din comuna pe care am reusit sa-i vizitam pana acum.Tinerii zambesc, cei mari sunt imprejurul meu fara sa lase scapat nici un element de rutina al acestei campanii, iar copiii , cu glasurile lor cristaline emana un entuziasm fara margini.
Aseara se facuse noua (21.00) si caravana nu vroia sa incheie vizitele. Nici chiar lasarea serii nu era vreo opreliste .

Si astea chiar daca un echipaj de politie in frunte cu subcomisarul comunei si un alt subofiter ce s-a prezentat doar ca el sa auda, au coborat din masina politiei (fara ca ceilalti doi subofiteri de pe locurile din spate sa catadicseasca sa coboare) si, din spusele domnului subcomisar, Politia Rurala deodata se "autosesizeaza" ...cum ca un tanar a fost vazut in mijlocul drumului cu un steag in mana.
Dupa ce ne-am insusit morala ( pe buna-dreptate) , si dupa ce subofiterul de politie rurala a fost anuntat ca nu suntem toxici ci doar dorim o campanie electorala decenta ,fara evenimente negative si fara interventii tendentioase impinse din "auzite" de actualul primar(fara semne obsene sau injuraturi - lucruri de care politia rurala a fost sesizata, nefiind timp de autosesizari - de zile bune nu s-a rezolvat NIMIC! ) dupa toate astea ziceam,spiritul pozitiv PSD din echipa nostra a continuat mai mult decat promitator.
Imi place comuna mea !
Si vreau sa fac din ea unexemplu civilizat in primul rand pentru locuitorii ei si nu in ultimul loc celor ce o traverseaza ca simpli drumeti.

3 comentarii:

  1. Ne rugam la D-zeu ,sa intoarca fata spre noi ,d-na primar !Sa dispara teroarea securisto-titileista !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes doamna doctor si va sprijin din tot sufletul meu, eu si familia mea .
    Sa dea bunul Dumnezeu sa ne scapati de acest inavutit pe spatele nostru , de acest acaparator si aspirator de bani publici - Constantin Dumitru / Titel. De el si de sleahta lui care s-a asezat pe noi ca o pacoste . Scapa-ti-ne de ei . Asa sa ne ajute Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  3. nu inteleg ...daca acum primarul actual nu mai e in PDL....care mai e problema........in loc sa puneti mana la treaba sa fie bine pentru cetateni din maracineni,voi va certati...................

    RăspundețiȘtergere