miercuri, 23 mai 2012

"Fapte ! Nu vorbe !"

In anul 2010,D-nul primar Constantin Dumitru vine in fata Consiliului Local Maracineni si anunta ca vrea si domnia sa sa-si “faca acte pe un teren din zona Shell,pe care are deja construita statia GPL”!
Nu i se pare o ilegalitate ca a posedat prin abuz nu stiu cat timp un teren al primariei,nu.u...u!
Nu i se pare o ilegalitate faptul ca are  pe Euro 85 o statie GPL fara avize de functionare,nu.u.u!Acestea sunt doar VORBE!

Trece la FAPTE ,adica il pune pe fiul domniei sale, Constantin Sandel,reprezentantul firmei TDV SRL, sa faca o cerere de cumparare a terenului in suprafata de 1184 mp,sub pretextul ca se afla in vecinatatea unei alte proprietati a respectivei firme(toata comuna se afla in vecinatatea firmei TDV,ce ne vom face?!).
Finul primarului si viceprimarul comunei  initiaza o hotarare de consiliu,de urgenta ,iar majoritatea PDL-ista a consiliului hotaraste sa se organizeze o licitatie privind vinzarea terenului ,de organizarea licitatiei fiind insarcinat sa se ocupe chiar ...Primarul comunei si tatal solicitantului!
Dintre consilierii aplecati de catre primarul Maleanu au votat “ PENTRU” oferirea cu acte in regula a terenului respectiv (se stia de pe atunci ca oferta o sa fie la pret redus) , mentionez urmatorii:

- Craciun Vasile - PDL
- Draghici Dragos – PDL
- Bunea Emil – PDL
- Tudose I. – PDL
- Stoian Liliana – PDL
- Potoceanu Victor – PDL
Acesta este vice-primarul in functie Potoceanu Victor, cel caruia i s-a atribuit un teren  printr-un SIMPLU PROCES VERBAL !!!  intre Constantin Dumitru-Primar , pe deoparte si Potoceanu Florenta Luminita- sotia vice-primarului, Proces Verbal Nr. 5408 / 10 /10.07.2009

- Alexandru Ion – demis din PSD
- Nae Vasile - PNL
- Grigore Nicolae PDL
- Gheorghe Dumitru
- Dumitru Daniel Madalin


     Imi pare rau ca nu gasesc poze cu acesti domni consilieri, care merita sa fie vazuti de toata comuna pe care au tradat-o de fiecare data cand Maleanu a comandat cate o afacere de facut bani*.  Ma uimeste in continuare cum multi dintre ei inca sunt servitorii acestui primar beneficiind de tupeu maxim prin care au pretentia ca lumea sa-i mai voteze inca o data !!!
     N-ar trebui sa uite ca suntem in epoca internetului unde nu poti obliga pe cineva sa taca de frica... De aceea va multumesc tuturor celor care cititi articolele mele, oricare ar fi orientarea politica sau sufleteasca.
Toti acestia , in sufletul lor stiau ca este ilegal sa detii un teren pe ochi frumosi, si mai cu seama sa ti-l adjudeci pe furis prin artificii de neprezentare (avand deja o cladire pe teren) , prejudiciind statul cu diferenta dintre pretul redus cu 20% si cel initial.
Dar pretul zonei depasea 50 euro/mp !!!!!!!!!!!!!!
...dat toti au votat “PENTRU” cu capul lasat...
Pacat pentru demnitatea omeneasca domnilor consilieri ! (rusine nu are cum sa va fie)

Licitatia se organizeaza in felul urmator:
int-o singura zi se face evaluarea terenului,caietul de sarcini,pretul de pornire de ...8,7 euro mp,se publica anuntul de licitatie!



Stupoare,in ziua in care se tine licitatia,licitatie organizata la cererea fiului primarului,care avea deja o construtie ridicata pe acel teren,nu se prezinta nineni la licitatie!Fara sa se mai publice un al doilea anunt de licitatie,primarul-tata organizeaza o a doa faza a licitatiei,la o saptamina distanta de prima faza,obligat fiind sa scada pretul de pornire cu...20%!
FAPTE NU VORBE!
Suprinzator ,fiul afla(nu stiu de unde!),ca se organizeaza o a doua faza a licitatiei,si cum acest pret ii convine,se prezinta la licitatie ,impreuna cu un prieten,cistiga licitatia si cumpara,cu felicitari din partea tatalui-primar,cu fabuloasa suma de 7,3 euro mp!
Nu a vazut conflictul de interese,nu..u.u!
Nu a fost deajuns ca a stapinit fara sa aiba acest drept terenul respectiv,ca l-a subevaluat,a trebuit sa reduca pretul cu 20%!



Care dintre noi a mai avut acest privilegiu de a incalca legea ,cu felicitari?!
Acestea sunt FAPTELE dvs.,d-nule primar Constantin Dumitru

Un comentariu:

  1. Urmaresc cu mare interes acest blog !L-am si dat mai departe ,pt. ca lumea trebuie sa stie .E strigator la cer !Cat de vandut ,ca consilier poti sa fii ca sa iti dai acceptul la asa ceva ???Ciocoi de Maracineni!!!

    RăspundețiȘtergere