joi, 3 mai 2012


          ~Foaie de Maracineni~

            Saptamanal de informare pamflet si comentarii 
                                  Nr 002.04.05.2012
                    www.primariamaracineni.blogspot.com

 “ATUNCI I-AM CONDAMNAT PE TOTI LA MOARTE”

          Sa fie vorba de un scenariu de Caragiale? … nu !  este doar un titlu regizat de Sergiu Nicolaescu si interpretat de Amza Pelea…din “Moarte a lui Ipu”. Toate acestea ne duc cu gandul ca ipocrizia este nemuritoare !

                Povestea noastra incepe prin 2006… pe cand Titel Soferul, ….crescut de Catinca si Maruntis, era prieten cu toti. Cara branza si la armata, si la “prefectura”  si la  scoala de fete ( …Caragiale ) .            
                Pe ceas de seara  Tiiit !!...elul nostru se plangea cuiva ca primarul * ala ( Catinca ) “nu-l mai asculta !” … cum asa ???  ( Cum adica primarul Catinca …primar in functiune sa nu-l mai asculte pe TiiiiiiT – el? 
                Pai da! …ca supararea mare venea din  controalele garzii de mediu trimise de la un partid opozant  PSD-ului  si ale carei masuratori dadeau* prea mult la restaurantul lui Maleanu. 
                Si deodata,  Titel gaseste solutia !  Trece din PSD –ul de unde ciugulise o viata, la PDL care-l va scoate primar ! …Si  atunci si masuratorile garzii de mediu au fost bune  si garda financiara cu protectia consumatorului au zis ca nu mai e nevoie de “pachetele” pentru o functionare normala a  casei verzi si a stocatoarelor de GPL ale lui Titel.

                Povestea CONDAMNARII LA MOARTE  a intregului sat  (inclusiv a doctorului , singurul medic fiica a satului )  incepe prin 2010, cand primarul Maleanu dicteaza expulzarea fara motiv a Doctoritei Septar Nicoleta din spatiul Dispensarului Maracineni.
O sa va intrebati ce s-a intamplat… ?!       …pe scurt ,  toti consilierii lingai ai PDL-ului lui Maleanu au ridicat mana la un semn, mai putin Stere Ion -consilier PDL , care ruda fiind cu doctorita , nu a avut drept de ridicare de mana !... asta fiind surpriza neplacuta a lui Titel, "omul bun de pus pe rana" intregii comune. Si asa , Doctorita Septar Nicoleta a facut mai departe 50 de consultatii pe zi, adica 1200 consultatii pe luna,  fiind platita de Casa de Asigurari de sanatate Buzau doar la  20 de consultatii pe zi adica 480 pe luna !!!
                Incepand de la propriul consilier, viceprimar si terminand cu sefi de partid si subprefecti , stiut fiind aportul Doctoritei Septar in Ecografie si  tehnologie imagistica medicala de investigatie de ultima generatie, toti i-au spus lui Maleanu ca e nebun ca vrea personal sa se razbune pe ea si sa  goneasca doctorul din sat  !!!
                Multi primari se lupta , dand case si facilitati  specialistilor ca fiii satului sa se intoarca la vatra, eliminand traseismul altora care fac doar naveta pentru un scurt timp sau pentru cariera!
Povestea pe scurt fiind spusa , o sa vedeti acum unde duce ipocrizia , razbunarea (fara motiv … doar ca “ziua” vine dupa “noapte”) iar Maleanu si-a jurat in barba (rara) ca o “termina pe doctorita!”
                In jurul datei de  27.apr.2012  Titel Maleanu dorind sa se lepede de satana*  a tot batul pe la usile PNL-ului, si cu increderea banului pusa peste taria ipocriziei….si la portile PSD-ului pentru a candida ca primar din partea PSD, eliminand asfel orice risc.

A umplut tot satul*  a mers peste tot spunand : “am facut-o* pe doctorita!” … “ gata, e terminata!!! “ … in visele lui , lepadandu-se de PDL-ul in cadere libera ( oare ce-o fi simtit Dl Preda Cezar sau presedintele Basescu, oameni care in  ultima perioada l-au tinut la san si i-au salvat familia de la puscarii si procese penale ???)  si reabilitandu-se cu aderarea la PSD. 

Promitea in birourile PSD-ului acum , ca si cu o luna mai inainte in biroul Domnului senator Ion Vasile ca daca Doctorita il lasa in pace sa candideze singur , promite el ca o va lasa in pace pentru totdeauna, mai mult …poate avea (Doctorita)  oricand scaunul de Vice-Primar …gratis ! …fara nici un effort! …doar sa-l lase singur la candidatura la primaria Maracineni !
                Domnule Constantin  Dumitru!  Animozitatea dumitale a plecat din momentul in care ca  si consilier ti-am spus ca trebuie sa incepi sa faci totul legal ! la Maracineni ! Fara sa-i bagi la inaintare pe bietii consilieri PDL , PNL si parte masluiti din PSD …si sa-i obligi sa stea cu mainile pe sus la propunerile dumitale !
                Acum o sa va las sa va convingeti cu ce s-a ocupat “Omul de pe Wola” de asta iarna , si cum se chinuie sa elimine Doctorita din sat , atat ca medic cat si ca … viitor Primar

Primarul PDL Titel Maleanu o evacueaza din cabinetul medical pe Dr. Septar Nicoleta!!!

                Va prezentam cererea adresata presedintelui :

                                                                  “Domnule Presedinte,

Subscrisii Comuna Maracineni, Consiliul Local al com. Maracineni si Primaria com. Maracineni – prin institutia Primarului Maracineni , cu sediul in com Maracineni, jud Buzau,  chemem in judecata pe paratii – Cabinet medical Individual de asistenta primara Septar Nicoleta, cu sediul in com Maracineni , jud Buzau , si  Septar Nicoleta, domiciliata in com Maracineni, jud Buzau, pentru ca prin hotararea pe care o veti pronunta sa dispuneti
                                                 PE CALE DE ORDONANTA PRESEDINTIALA
Evacuarea paratilor din spatiul care face obiectul contractului de inchiriere.
Solicitam plata cheltuielilor de judecata.  “

(aceasta a fost petitia scrisa la ordinul primarului Constantin Dumitru de catre angajatii din subordinea sa , pe timpul si cheltuiala banilor dumneavoastra )

~asteptam comentariile , parerile si sugestiile dvs la www.primariamaracineni.blogspot.com

7 comentarii:

  1. Este greu de crezut ce poate sa faca un om in care am avut increderea votului trecut, un om care am crezut ca venind dintre noi, cei simpli , poate fi de partea noastra.
    Doamna doctor,
    avem fetita inscrisa la dumneavoastra si cu investigatiile de la dvs atat de la maracineni cat si de la Buzau , ne-ati trimis la Fundeni la operatie.
    Doamna Doctor, va multumim din suflet!
    Diagnosticul a fost acelasi ca al Dvs!
    Si stiti bine ca sapt trecuta am venit la Dvs la control si fetita este bine si recupereaza 100%
    Va vrem langa noi, si ca Primar si ca sfatuitor si ca Medic
    Si daca data trecuta am votat cu PDL, acum Doamna Doctor, sa stiti ca toata strada o sa voteze cu dumneavoastra !
    Nu va lasati!
    Si pe noi ne-a prostit data trecuta!
    De data asta pana aici i-a fost mincinosului astuia!
    Va iubim !

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti toata stima si respectul meu pentru ceea ce faceti pentru oamenii satului . Va vrem si primar si medic si sfatuitor asa cum a spus si d/l ori d/na dinainte .
    Rusine d/le Constantin Dumitru, te-am votat si-mi este tare rusine si mie . Mai bine te-ai retrage din competitie si ai incerca sa-ti cureti sufletul . A pus stapinire diavolul pe tine . Ne vom lepada de tine oricum .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne-ati bucurat cu hotararea dvs devenind viitoarea noastra Primarita !
    Este adevarat ca pt asta si dvs si noi , localnicii din comuna, o sa luam multe dusuri reci dinspre cercul hotomanilor de la putere.
    Sa va spun: de 3 ani sunt certata cu fratele meu, care l-a votat pe Maleanu si caruia i-a fost foarte apropiat si devotat. Acum, nu stiu ce s-a intamplat in cercul PDL Maracineni, numai ca fratele meu s-a dezis de Maleanu ! (poate ca s-au certat, nu mi-a spus) Dar , la noi in familie este acum pace . Si asta ma multumeste sufleteste si clar se datoreaza atitudinii Dumneavoastra. Eu sunt la Dumneavoastra pe lista medicala si chiar daca fratele meu nu este, stiu ca acum o saptamana l-am auzit ca va recomanda unui var si unor prieteni din Buzau sa vina la dumneavoastra la clinica din Buzau. Cred ca lui ii este rusine sa dea ochii cu dvs, dar sa stiti ca oricum o sa va voteze chiar si pe ascuns.
    Imi pare rau ca nu ne putem da numele, Maleanu chiar ne-a amenintat cum bine stiti si dumneavoastra, dar o sa vin la cabinet daca o sa aveti timp sa va spun ce si cum.
    Doamna doctor , nu va lasati! Sunteti o persoana tare si o sa castigati in fata cercului de mincinosi ai lui Maleanu.

    RăspundețiȘtergere
  4. In primul rand va salut atat pe Dvs , cat si pe toti cei care citesc sau au si impartit pareri pe acest blog. In al 2-lea rand o sa-mi cer scuze , fiind apolitic , sa imi dau doar initialele ( V. T. ) si nu numele intreg.
    As incepe comentariul meu cu faptul ca sunt stupefiat pe zi ce trece. De ce?
    - faptul ca am un credit in euro face ca ultima rata sa fie mai mare decat anterioara cu 70 lei.
    - am citit articolul dvs in care intrebati ce am face cu 170 mil de euro, si cat s-a dorit ca banii sa ramana in buzunarul guvernului , cel putin 90 de milioane tot i-a "distribuit" Ungureanu la primariile PDL-iste.
    - nu functioneaza canalizarea pentru care 3 ani am avut noroaie si santuri in strada tot timpul
    - de gaze nici macar nu mai speram
    Dar astea sunt chestii cu care ne-am obisnuit deja. Ce m-a facut sa scriu aici la dvs este "GUNOIUL"-salubritatea comunei. Dintre localnici , chiar dintre vecinii mei , sunt de ordinul sutelor in comuna care au statutul de "protejati" ai primarului. Cum? simplu . Li s-a acceptat ca sa nu faca contract de salubritate cu RER-ul (societatea de salubritate din grupul domnului Preda Cezar), deci neplatitori de facturi lunare de salubrizare. Cine a inlesnit efectiv astea? Si mai simplu: domnul incasator RER - Fratila Vasile ,care acum are deja o anumita pozitie pe lista de consilieri ai d-lui primar Constantin Maleanu. Si daca cineva crede ca sunt doar povesti, in afara de bicicletele "distribuite" de primar din aceiasi bani, iata acum, m-am trezit si eu si vecinii mei(chiar cativa "scutiti" de contractul de salubrizare ) cu cate un tomberon (pubela) ca si spaga electorala din cu dedicatie precisa din partea d/lui Constantin Dumitru. Din banii cui? De unde a fost facuta achizitia pubelelor? - Nu stiu chiar toate amanuntele, dar sigur sunt din banii primariei in urma unor facturi mult si bine umflate. Aici mi-ar parea bine ca persoane avizate din primarie sa poate confirma sau infirma.
    Va multumesc ca mi-ati dat posibilitatea de a vorbi liber despre comuna mea, si va promit ca ori de cate ori o sa mai am aceasta posibilitate, o s-o fac.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc ca simplu cetatean al comunei si ma bucur in acelasi timp ca se ridica asemenea subiecte importante pe acest blog , care repet, este unul pur informativ.
    Incerc sa va raspund in cateva cuvinte , sperand sa reusesc sa devin inteleasa , povestea cu salubritatea fiind una de nivelul unei intregi nuvele.
    In iarna de neuitat ce abia a trecut, primarul Maleanu a venit cu propunerea fulger ca "TAXA DE SALUBRIZARE" trebuie marita ...ca a trimis RER-ul o circulara prin care ne anunta ca suma colectata din Maracineni pt salubritate fiind prea mica , contractul primariei Maracineni cu RER poate deveni neprofitabil pt RER Buzau adica pt Cezar Preda, seful direct al lul Maleanu. La acea sedinta de consiliu am tinut sa se inscrie opinia consilierului Septar Nicoleta in procesul verbal al sedintei de Consiliu local prin care am aratat ca nu trebuie sa se creasca birul cu care se taxeaza oamenii cinstiti care platesc darile contractuale si ar fi normal sa se faca eforturi sa se taie clientelismul prin care un anumit numar de cetateni "devotati primarului" maleanu erau trecuti cu vederea in mod sfidator. Dar ...cum eu nu reprezentam majoritatea in Consiliul Local , s-a hotarat marirea taxei si pt faptul ca , daca prin vechiul contract nu exista obligativitatea colectarii gunoiului din gospodarii in PUBELE , iata , in acea sedinta se hotara ca sa se achizitioneze de la RER pubele de gunoi platibile in rate de catre Primaria Maracineni si a caror plata se va regasi in factura curenta emisa catre acestia. Cu ce bani sau la ce pret, in rate sau nu, o sa va rog sa-l intrebati personal pe domnul C/tin Dumitru sau pe Dl viceprimar Potoceanu acestia fiind si in raport de rudenie, chiar pot avea cele mai pertinente raspunsuri ce privesc direct banii publici, banii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos subiectul RER!De ce oare am avut eu penalizare la gunoi 1 leu???De ce factura este 12,7lei ,dar se incaseaza 13 lei .Faceti o mica socoteala la atatia abonati ,cate 30 de bani cam cat face Fratila bani de buzunar???Cand a intrat in primarie era amarastean ,slabut saracu !Acum s-a facut cat un lupatator de sumo.Si desi familia lui [tata,mama]are fisa medicala la dr.Septar Nicoleta ,cu mare nerusinare o denigreaza in sat ...Nesimtitul!!!Si vad ca-i pe lista de consilieri???Oameni buni ,luminati-va la minte!Asta cand era la scoala habar n-avea sa scrie !Catinca ,ia facut un bine si ia dat o paine sa manance si nemernicul ,mana ce la hranit a muscat-o!!!A trecut ca slugoi a lui Maleanu !Avem in sat oameni de valoare ,intelectuali ce merita sa hotarasca destinele comunei ,nu de-al de Fratila !Oameni buni ,votati Septar Nicoleta ,asa veti vota dreptatea ,veti stii ca lucrurile vor intra pe un fagas al normalitatii !Sa dispara hotia lui Maleanu!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. daca e dreptate...atunci dreptate sa fie

    RăspundețiȘtergere