duminică, 27 mai 2012

3 egalitati : titel maleanu = minciuna = hotie = intimidare

   Cum ii sta unui primar in functie sa mearga ieri mult in spatele masinii noastre electorale, care nu impartea nici zahar nici pilote de la ajutoarele guvernamentale, pastrate din timpul zapezilor din februarie, nici promisiunea de a plati cu nu stiu ce suma ca lumea sa iasa in caravana lui Maleanu... ci doar anunta lumea pentru un spectacol si o intalnire cu reprezentantii PSD .


   Martorii pot afirma ca a urmarit masina noastra si venind in urma pe ulite, a amenintat oamenii ,inca iesiti pe la porti ,ca se va ocupa de ei daca ii va prinde la Caminul Cultural Potoceni !!!
   Afirmi ca muncesti dom` primar!
   Asta este munca dumitale ! amenintari directe !
Munca de primar actual include si a invata copiii sa stige aflati in caravana PDL obsecitati  cum la fel echipa dumitale de afisaj a rupt in plina zi afisele candidatului PNL si a lipit afise peste cele ale noastre. Oare politia pe care va laudati personal ca o controlati in Maracineni, de ce nu s-a autosesizat? ( Politia a sanctionat luand la postul de politie: 1) tineri din echipa PSD Maracineni  2)tineri din echipa PNL 3)tineri din echipa independentului Mocanu Victor.- pentru ce? ca lipeau afise ? din echipa Maleanu, care si ea a lipit/rupt afise, oare a fost vreunul sechestrat si sanctionat?)
   Daca se intampla sa citesti ce scriem pe aici o sa te rugam sa-ti vezi de campania dumitale, fara sa mai ameninti lumea (  tu i-ai amenintat pana si pe cei din staff-ul meu de campanie ca  sa "n-o mai sustina pe Doctorita, ca o sa-i aranjezi tu daca iesi iarasi!"
   Incearca  sa nu mai minti !
   Cum nu ai dat lemne la dispensarul Maracineni, cum ai pus lacat pe poarta de acces auto, cum nu ti-a pasat cum un netransportabil a fost carat pe brate fara sa poata fi trasa masina langa intrarea laterala, cum lemnele doctorilor au fost carate cu roaba prin fata sau aruncate peste poarta pe care ai pus lacat...daca toate astea sunt uratenii ce fac parte din timpul alocat muncii tale la primarie, poate explici si arati lumii factura si doc de plata ale firmelor luminoase pe care te-ai gasit fix ieri in timpul spectacolului nostru de la Potoceni sa le fixezi.
Sa fi fost atributia  primarului sa cheltuiasca si sa aloce timp montarii pancardei luminoase pentru SRL-ul Doamnei Doctor  Dragomir de la Potoceni?
Oare nu este cazul sa incetezi denigrarile prin calomnii crase la adresa mea, fara sa-ti mai pierzi timpul (ti-ai alocat cel putin 12 zile a cate 8 ore ca sa vorbesti si sa redactezi si sa inregistrezi plangeri impotriva Dr. Septar Nicoleta dupa cum urmeaza (exista documente in acest sens)
1) Casa de asigurari de sanatate Buzau - 3 audiente
2)Colegiul Medicilor Buzau  - 2 audiente
3)Prefectura Buzau - 5 audiente
4)Politia Maracineni - personal si telefonic
5)Tribunalul Buzau- . 2 randuri de capete de acuzare si angajarea biroului avocatural Tudorancea (chiar daca Consiliul local are jurist, Aparat propriu de specialitate - consilier personal, toti platiti din bugetul primariei Maracineni pe toata perioada mandatului tau )
Toate astea ca sa o arunci afara din sat pe doctorita Septar - asa cum te-ai exprimat public -ca ti-a spus in consiliu ca nu este legal ceea ce faci si ca nu ti-a votat atribuirile si contractele ilegale?
Hai sa spunem lumii cum stam si cu pacientii:

      Dispensarul Medical Maracineni
1)Dr Septar Nicoleta, Medic Primar = 2800 de pacienti
2)Dr Constantin Filofteia , Medic Primar = aprox 2800 pacienti
3)Dr. Simache Alin , Medic Primar =aprox 2500 pacienti
Total= aprox 8100 pacienti !

      Dispensarul Potoceni
1) Dr. Dragomir Cristina = aprox 300 pacienti
Total = aprox 300 !
Pentru 8100 nu te-a durut sufletul sa le incalzesti macar holul ierni de-a randul , fiecare medic la Maracineni si-a achizitionat combustibil si energie electrica din propriul buget !
Iar pentru realizarea ta prin care vroiai sa arati ca oricum doctorita Septar nu iti trebuie, ai trimis angajati ai primariei cu amenintari ca sa plece oameni de pe listele de pacienti  de la toti cei 3 doctoride la disp Maracineni. Asta e realizarea ta!
    Muncesti mult la denigrari, nu gluma ! ...dar totul are un sfarsit...chiar daca nu-ti vine sa crezi .
    Intra oare in atributiile dumitale de primar sa intrebi cate  portii de mancare sunt pregatitela spectacol la Potoceni? ...sau sa faci afirmatia ca Victor Mocanu este obosit si sa nu-l retinem prea mult? ....sau sa arunci pe plafonul unei masini portia de mici care ti-a fost inmanata....doar ca erai nervos???? ai aruncat mancarea oferita !!!! frumos exemplu ! Au ce invata tinerii de la tine !
   A venit lumea Titele, chiar daca i-ai amenintat pe cei din Potoceni si Capatanesti. Si fata de cei 400 pe care i-ai numarat din ochi chiar tu, dupa ce ai plecat, au mai venit inca 200... Pacat ca nu ai putut sta pana la sfarsit sa le poti impartasi bucuria de pe fetele lor.
   Nu ai permis sa afisam pe panourile electorale de la primarie. Dar nu ai demnitatea de a recunoaste personal. De ce oare? Probabil pentru a fi un bun exemplu tinerei generatii.
   Cand am propus de nenumarate ori ca sedintele de consiliu sa fie facute cu "usile deschise" si sa ne asumam responsabilitatea de a afisa procesele verbale  facandu-le astfel publice... de ce te-ai opus? Aveai ceva de ascuns???
   Ei bine dom` (inca ) primar, acest articol o sa inceapa seria publicarii Proceselor verbale ale sedintelor de consiliu , sa poata vedea chiar toata lumea ce inginerii fiscale ai propus, ce bugete, ce contracte , ce schimburi de terenuri, cu cine, ce atribuiri de terenuri si cui, ce costuri a avut primaria  de la carburanti la birotica,energie elactrica, ce si cat s-a trecut printre legi fortand consilierii dumitale sa semneze si sa voteze fara sa fie atentionati ca fac astfel ilegalitati.
   O sa fac si niste totaluri partiale  ca lumea sa stie cati bani ti-au trecut prin primarie, si cam ce trebuia sa faci dumneata cu banii astia....si ce ai facut.

    ....Va urma ...demascarea abia de acum incepe !

5 comentarii:

  1. Nu il slabiti !Trebuie iesit in numar mare pe strazi ,stat de vorba cu oamenii .E innebunit !daca vad caderea astuia ,ma imbat !Nu va lasati ,trebuie ingenuncheat !Inca 2-3 discursuri ca ieri si va ajunge la psihiatrie !
    Oameni buni ,aveti incredere in aceasta femeie !E o curajoasa sa intre in lupta cu mafia locala si trebuie sprijinita !Nu va lasati intimidati ,veniti la vot si sprijiniti pe d-na dr.Septar.O faceti pt. o viata mai buna ,pt. copiii vostri !!!
    Trebuie sa votati linistea si normalitatea in acest sat .Maleanu ii convine sa fiti saraci ,numai asa va poate controla vietile .Amintiti-va cum era cand existau gradinile ,canalele ...castigati un banut si va puteati intretine familiile !Dar le-a daramat ,tocmai sa va ia si bruma de venit si sa ajungeti la mana lui !
    Credeti in sansa noastra ,veniti la vot !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sustin ideea de a merge la vot ]n numar mare si sa votam pentru adevar, dreptate, demnitate . Sa votam doctor Septar Nicoleta pentru binele nostru si al copiilor nostri . Sa votam pentru libertatea de exprimare si gandire . Sa nu ne mai fie frica de nimeni .
    Trebuie sa scapam de acest primar hapsan care prin abuzuri isi realizeaza doar interesul propriu si al clanului sau mafiot . Nu vedeti ca ne deposedeaza de terenurile pe care cu greu le/am obtinut dupa atata amar de vreme si de da slehtei sale ( Craciun Vasile, Tudorache Aurelia,Alexandru Ion, Ispasoiu Stefan si altora , Stanciu Dumitru, etc .) ca face schimburi ilegale de terenuri dand din domeniul privat al comunei terenuri cu pozitii bune in schimbul a unor terenuri din extravilan , tot celor apripiati lui ( Bugica, Neamtul,Cojocaru, Manole si chiar nepotului sau Arsene Ionut / cica , dar de fapt pentru sine este acel teren ) , banii stransi de la cetateniu prin impozite si taxe ajungand tot in buzunarele lor prin diferite lucrari executate de firma primarului si prin alte firme cum ar fi ale lui Bugica, Neamtului, Cojocaru. V-ati gandit dece canalizarea nu a fost finalizata pana acum ? Pentru ca la lucrarea inceputa a tot facut extinderi si extinderi . Pentru ce ? Pentru a efecctua lucrari cu utilajele sale si a obtine niste bani, cgiar daca nu a participat la licitatia publica .
    Se laud[ acest primar/ Maleanu / ca ajuta oamenii cu probleme / diversele lor probleme . In cazul ca a ajutat v-ati gandit de unde vin acei bani sau acele ajutoare ? Nu . Ei bine ei vin tot de la dv sau la ceilalti contribuabili ai comunei. Dar scopul lui este acela de a va face sa credeti ca EL personal va ajuta. Vrea doar sa-si asume meritul , sa fie prea slavit. V-ati gandit oare care este pretul acestui ajutor ? Cu siguranta nu. Prin acest ajutor nu a facut decat sa va ingenunchere, sa faca cu dv. ce vor si cand vor ( el si sleahta sa ) , pentru a va umili . Pentru a nu ridica capul in fata sa, pentru a nu spune ce ganditi , pentru a va cumpara tacearea si dreptul la actiune , pentru a vota chiar, asa cum vrea domnia sa.
    Haideti sa ne capatam demnitatea, constiinta, curajul de a ne exprima asa cum vrem , sa ne alegem un primar care sa vrea binele comunei si pentru care sa primeje interesul general al comunei in favoarea celui personal . Sa alegem un primar pentru noi, pebntru cetateni si pentru comuna . Haideti sa ajutam comuna ca ne ajutam pe noi si sa votam Septar Nicoleta . - un om pentru oameni / Asa sa ne ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiti seriosi :)) la cate a facut maleanu pentru comuna asta ... :) dativa peste gura :) in plus faza cu Septaru ... a bagat - o nelutu ala sau cum ii ziceti voi in fata sa iasa ea primarita ca stie ca lumea pe el nu il vota ca e mare javra:)) si sa fie el viceprimar , haideti fiti seriosi :) . Nu tin cu nicio parte :)) dar asta este adevarul , votez cu cine a facut cv pentru comuna aceasta :) va salut

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate a facut, d-nule ???Da-mi si mie un exemplu de proiect intocmit de acest primar ,in care sa vad ca a inceput un lucru si l-a si terminat !D-ta esti dezimformat pt. ca, pana si aceste sapaturi neterminate sunt proiecte guvernamentale impuse deUE ,la care primarul a marsat pt. ca el personal a avut de castigat ,daca ai citit cifrele ti se zbarleste parul .Nu a facut altceva decat sa capuseze comuna ...Tot respectul pt. d-v ,dar ar trebui sa va informati ,sa va puneti intrebari si dati-le si raspunsurile ,poate cine stie veti vedea ca d-na doctor nu va minte ...
    Nici nu v-ati gandit la faptul ca aveti sansa sa schimbati ceva cu votul d-v????Acum 4 ani cand a candidat ,a castigat voturi cu sloganul :,,lasati-ma numai 4 ani si pe urma nu mai candidez ,ma retrag ,dar vreau sa va demonstrez ce va fi comuna asta in 4 ani ."Nu e nimic ,d-nule !A fost o vaca buna de muls pt. el !!!Acum striga sus si tare :,,e primaria mea ,nu ma da nimeni afara !!!"De ce nu vrea ????Pt. ca mai are de supt ...Daca ai parcurge tot materialul ,care este documentat ,lucruri ce le are si DNA-ul ,cred ca ai sa fii indignat ...Nici un proiect nu-i apartine ,si-a ceeat un sistem securist de hartuire a celor care nu l-au votat si o sumedenie sicane la adresa acestora ,in loc sa aibe o activitate administrativa fara cusur .Activitate administrativa a avut, dar in folosul buzunarului sau...adevarate inginerii financiare de bagat banii in buzunar !!!
    Daca aveti copii ,ar trebui sa va ganditi in perspectiva la binele lor ,Maleanu nu este solutia pt. inca 4 ani !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu hotarat impotriva lui Maleanu, nu, nu si nu . Nu mai vrem dictatura lui si a "slehtei " lui. Nu mai vrem teroare, nu mai vrem clientelism , nu mai vredm nedreptate . Sa deschidem bine ochii si sa votam pentru noi si pentru copii nostri .

    RăspundețiȘtergere