luni, 23 aprilie 2012

Umerii pe care ne vom sprijini batrinetile

Salut generatia tanara!



Generatia care nu mai crede in minciuni...si ,nici in lacrimi!
Generatia care nu ne datoreaza nimic,insa ,care ne va plati datoriile pe care le-am facut fara cap!


Invat si imprumut din curajul pe care il au copiii de 18 ani si libertatea absoluta,necenzurata si neintinata din ochii lor ma face sa cred ca ,inca se mai poate schimba totul!Chiar daca am pierdut atata timp!


S-au saturat de noroaie si gunoaie ! De tupeul si minciuna oficiale ridicate la rang de lege!
Sunteti tineri si sunt sigura ca o sa razbiti prin toate stricaciunile ce vi le pun in fata portocalierii PDL-isti din capul S(t)atului pana la subrurarul noroios in care suntem pusi sa inotam chiar si atunci cand nu ploua!


Sunt intimidati de fiii "smecherilor de  smecheri,mafioti" si ,daca societatea noastra ,traditionalista,nu i-ar aseza "la coada,linistiti,sa le vina rindul",poate ca ar reusi sa repare mai repede lumea,decit am facut-o noi!
Ne ramane munca , singura cale ce ne ramane si o sa va ramana zestre, ..munca fara de care nu putem razbi!
Cu sudoare , scrasnet de dinti , gramezi de ore de studiu si antrenamente, nu uitati ! ...suntem tara Nadiei Comaneci, a lui Ilie Nastase sau Gica Hagi. In tineretea lor ei au saltat tricolorul atat de sus incat l-a salutat tot pamantul. Si voi o sa faceti la fel, iar noi o sa va fim alaturi !


Ne asteapta infrigurati sa le hotarim locul in care se vor stabili: in tara asta ,a noastra,pe care acum avem o ultima sansa s-o schimbam sau in oricare alt loc de pe fata pamintului , intr-o alta tara schimbata demult,de un alt popor , cu mult mai hotarit si mai intelept decit noi!



Ne vor lasa in lasitatea noastra democratica ,educata, de firma...neaosa...si vor pleca!

Generatie a mea , trezeste-te!  


Generatie tanara , te salut cu respect!

2 comentarii:

  1. O sa postez acum un comentariu public facut pe reteaua de socializare Facebook unde , vedem bine ca inca mai exista oameni curajosi , oameni ce stau departe de aplecaciunile aservite , interesele ce-ar putea veni pe tava fix dupa razboi*, oameni care doar fac parte din societatea romaneasca atat de subrezita incat numai mucegaiurile nu o pot privi in ochi.
    Va postez acum comentariul unui om pe care nu-l cunosc :
    "Stoicescu Liviu = desi nu locuiesc in maracineni m-am saturat de noroiul din maracineni, de lucrarile ce sunt facute doar ptr a mai fura cate ceva , de bordurile ce stau de 6 luni pe marginea strazii, de maserati pe drumuri comunale si judetene..."

    sursa www.faceboo.com Profil : Nicoleta Septar

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragi tineri ,ganditi de 2 ori cand puneti stampila la vot !Faceti un bine voua si copiilor vostri !Afacerile cu statul si inavutirea unuia trebuie sa dispara de la Maracineni .Dati o sansa unui om onest sa va conduca spre o viata mai buna ,sa va slujeasca interesele ca vietile voastre sa se schimbe in bine !Priviti cu luciditate si discernamant viitorul ce va sa vina !Voi puteti sa croiti o lume mai buna mai dreapta ,numai sa aveti curajul sa o faceti !Nu va vindeti demnitatea pt. promisiunile lui Titel!
    Sta in puterea voasta sa schimbati destinul comunei Maracineni !!!!

    RăspundețiȘtergere