miercuri, 25 aprilie 2012


            
           ~Foaie de Maracineni~

Saptamanal de informare si comentarii   Nr 001.25.04.2012
www.primariamaracineni.blogspot.com

              ~Maracineni , crima in tarlaua 24~



Primarul din Maracineni calca in picioare dreptul de proprietate!

In dimineata zilei de 17 04 2012,un cetatean al comunei Maracineni,pe nume Tudor Ion,este instiintat ca pe lotul domniei sale,lot situat in tarlaua 24 Maracineni,a venit un nou proprietar care vrea sa se apuce sa-si consturiasca o casa ! Stupefiat ,domnul Tudor a mers la fata locului,unde a constatat ca era prezenta o parte a Comisiei locale de fond funciar,comisie care voia sa-l puna in posesie pe noul proprietar !Argumentul forte al comisiei a fost ca trebuia sa duca la indeplinire sarcina trasata de catre domnul primar Consatantin  Dumitru ,care  a hotarat ca Titlul de proprietate al noului proprietar este ... mai nou decat al domnului Tudor , prin urmare , pamintul i se va lua domnului Tudor si ii va fi atribuit celuilalt !
Am putea sa consideram toata aceasta poveste o farsa de 1 aprilie,de n-ar fi adevarata,crud de adevarata!
De fapt,in perioada 2010-2011, primarul Constantin Dumitru si Comisia locala de fond funciar au aprobat atribuirea in fizic de suprafete de teren in tarlaua 24 Maracineni , pentru persoane cu drept de proprietate sau fara drept de proprietate ,dar (!!) ,pt.care ...nu exista teren .. .liber de proprietari de drept si de fapt !
Ulterior au intocmit documentatie in vederea eliberarii de titluri de proprietate si   cum alegerile se apropie si anumiti alegatori PDL-isti trebuie mulumiti inainte de alegeri , nu i-a ramas domnului primar decit sa-i dea afara pe adevaratii proprietari si sa-i aseze in locul lor pe cei pe care ii doreste dumnealui ! ( oare in titlu gratuit si de bine…facere…?)
Atentie,stimati cetateni ai comunei Maracineni , daca vreun teren de-al dumneavoastra ii pica cu tronc domnului primar,sa nu va mire daca va veti trezi ca nu vi se recunoaste valabilitatea actelor dvs. de proprietate, pt ca domunl primar nu recunoaste ca fiind legitime titlurile mai vachi de 4 ani de cand domnia sa este primar !!! Ce a fost inainte de inscaunarea domnului Titel la primarie nu mai este valabil in perimetrul  Maracineniului cat timp acest domn primar va domni peste tarlale…si nu numai .
Procedind ca in Evul Mediu ,primarul Constantin Dumitru se face vinovat de incalcarea Legii 18/1991, de tulburarea de posesie (art 220 cod penal) , abuz in serviciu  (art 246 cod penal), fals intelectual (art 289 cod penal) , uz de fals (art 291 cod penal) , conflict de interese (art 253 cod penal) ,toate acestea fiind sancionate dupa cum ati observat de Codul Penal !
Ne itrebam :  - “cum de poate un aparator al Constitutiei sa incalce grosolan si cu rea intentie LEGEA”?!  
Oare Constantin Dumitru nu a inteles ca LEGEA este aceeasi pentru TOTI  ?! …sau LEGEA are clauze de aplicare speciale pentru PDL-istii colegi / parteneri sau in devenire ai domnului Titel?!
Suntem siguri ca NU !
Veti afla asta si dvs., domnule inca primar Constantin Dumitru !



Cat despre islazul comunal transformat in depozit pe jumatate golit de pamant de flori si gropi de utilitate polivalenta (de la poligon militar !!! pana la helestee piscicole si de agrement) ce mai ziceti ?
Pentru aceste islazuri primarul Titel Maleanu a incasat de la APIA  aproape 800 milioane vechi pentru ameliorarea si imbunatatirea pajistilor. ( Amenda pe care o poate da APIA pentru nerespectarea clauzelor in legatura cu acordarea de  subventii este in cuantum dublu fata de suma alocata) 
Dar stupoare!...in loc de fertilizari, astupari de musuroaie,eliminarea  buruienilor si maracinilor gasim pe aproape 2 hectare GROPI !!!
Da , s-a decopertat stratul ce cernoziom fertil cu utilajele lasand in urma gropi pe pana la 1,50 metri adancime, balti cu apa si  pietroaie ... Ne  tot intrebam… pe cand o autosesizare ???  Dupa ce tot pamantul o sa dispara si la kil si la hectar ???



Haideti sa-l aplaudam pe ilustrul prim-vice-presedinte al organizatiei PDL - Buzau, dom` profesor Titel Maleanu ! ... e clar ca macar  ca aplaudac se pricepe...




~asteptam comentariile , parerile si sugestiile dvs la www.primariamaracineni.blogspot.com 




3 comentarii:

  1. D-nul Tudor nu e singurul pagubit .Tot ce are pozitie buna in teren si chiar daca l-ai mostenit de la parinti ,iar parintii de la bunici nu mai conteaza .e al primariei ...se face simplu carte funciara [ca doar Simona si Aurelia au sarcina clara ]se instraineaza terenul unei persoane ,care la randul ei o vinde repede unui personaj cu functie mare prin targ .Am sa vin odata si am sa va povestesc ...Ce fac autoritatile ,cat de vandute pot fi sa inchida ochi ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rog sa intrebati crescatorii de animale de pe raza comunei Maracineni daca pe parcursul a 12 ani de zile le-au fost luati bani de catre medicul veterinar al comunei in urma actiunilor de vaccinare la animale.O sa aveti surpriza sa constatati ca medicii veterinari de la Circa Sanitar Veterinara din com Maracineni timp de 12 ani de zile au luat bani de la crecatorii de animale in urma actiunilor de vaccinare al acestora.Aceste actiuni sunt gratuite intrucit statul le plateste medicilor veterinari in baza unor deconturi toate actiunile pe care acestia le efectueaza sau le executa la animalele din cadrul gospodariilor populatiei.Primarul com Maracineni cunoaste acest lucru si interesant este faptul ca nu a luat vre-o masura pentru stoparea acestui fenomen.

      Ștergere
  2. Da ,am platit mereu .Ultima data nu mi-am permis sa injectez gainile ,era 60 de bani /gaina .La 50 de gaini ... nu am avut !Stiam ca nu se platesc ,dar sunt scarbita !Poate ca TDV,care sunt convinsa ca urmareste acest blog ,sa-i dau o dedicatie muzicala ,ca m-am saturat de ,,guvernarea "lui la Maracineni :http://www.youtube.com/watch?v=Q3SWjtcmzoc

    RăspundețiȘtergere