duminică, 22 aprilie 2012

Primar platit cu ora

Instruit cu succes la scoala PDL-ului,primarul inca in functie,Constantin Dumitru ,incalca fara scrupule ,inca o data,Legea conflictului de interese in felul urmator:

ca primar semneaza ordine de plata catre firma Hidroconstructia,care a contractat realizarea lucrarilor de canalizare a comunei,insa Hidroconstructia realizeaza aceste lucrari cu firma domnului primar!
Tarifele ,unele dintre ele,platite de aceasta, firmei primarului sunt:80 ron/ora,pt.sapaturi (sau stationari cu motorul pornit ) cu faimosul buldo-excavator ,pe care il conduce insusi primarul (Ce om gospodar , din popor!!!) si 3 ron/km.pt.transportul agregatelor ( mai mult sau mai putin ...proprii ) !!!

Iata de ce nu s-au finalizat lucrarile de canalizare in cei 4 ani de mandat ai acestui primar-gospodar!!!
Cu cat sapa mai mult,cu atat este mai gospodar...pt.el si pt.familia lui!

Ce ne facem cu santurile lasate decopertate de vreo saptamana,domnule Primar?!
Nu aveti tarife si pt. astuparea lor?Nu mai aveti bani,dupa ce v-ati achitat datoriile catre firma Dvs?
Culmea culmilor, este ca muncitorii pe care firma Dvs.ii foloseste la aceste lucrari sunt platiti tot de catre Primarie!

Prosper om de afaceri ...cu STATUL pe care il reprezentati,mai sunteti,domnule Primar!

La mai mare...rusine!!!

Un comentariu:

  1. O sa cer permisiunea dumneavoastra ca pentru inca o perioada sa raman tot sub mantia anonimatului, dar cum soferul-primar Smeleanu`inca are ceva instrumente de tras sfori , prefer sa va pun la curent realitatea din postura unui simplu anonom.

    AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!

    Mirarea continua cum prmarul Maleanu a dobandit abilitatile unui adevarat absolvent al “Academiei de Minciuna , Furaciune si Incultura Generala” …facand minuni si reusind uneori o usoara spalare de creiere si chiar postand mai departe in cel ce se sacrifica de dimineata din zori stand pe Wola deszapezind sau sapand santuri pana la apusul astrului ce cu generozitate il rabda pe aici.
    Ca sa ne lamurim din ce in ce mai bine, o sa va propun o socoteala destul de simpla:
    = 80 lei / ora de finctionare + 3 lei / Km rulat … ce ziceti? … o nimica toata ?

    Va asigur ca aceasta “nimica toata” …”ne-a ciuruit” si iarasi ma intreb cum de-l rabda soarele ?
    Daca inmultim aproximativ 4000 ore de functionare cu 80 lei , inseamna 320 000 RON adica (3.200.000.000) trei miliarde si 200 de milioane lei vechi , la care se adauga 6000 de km inmultiti cu 3 lei , care inseamna 18 000 RON adica 180 milioane vechi . Cu un total de aproximativ de aproape 4 miliarde , ce sofer nu s-ar declara multumit? … dar ce primar cu suma asta ar fi altfel decat “painea lui Dumnezeu” ???
    Stupoare ! Cine si cui da banii???
    Banii ii da Primaria Maracineni firmei care “a castigat” pe spranceana licitatie dupa licitatie , binecunoscuta “Hidroconstructia” !!! Pana aici , in afara de bugetul alocat de consilierii marioneta ai lui Maleanu, de legalitatea licitatiilor si respectarea caietului de sarcni…mai nimic rau. Numai ca Hidroconstructia factureaza fix cu preturile de mai sus in funcie de nevoile zilnice ale firmei TDV Maracineni, firma apartinand domnului Sandu Constantin !!!
    … “un prosper om de afaceri” (dupa cum se autointituleaza la telefon ) care nici mai mult, nici mai putin …nu este altul decat fiul primarului Titel Constantin !!!
    Sa asteptam oare vreun auto-denunt? Sau vreo auto-sesizare a vreunui organ abilitat?
    Cum nu mai e timp sa asteptam auto-sesizarile organelor indriduite, o sa facem cumva un efort sa le usuram munca si sa le punem la dispozitie toate cele necesare bunui mers al viitoarei anchete.

    Omule de rand, ...Trezeste-te! Deschide ochii ! Este timpul sa te ridici !

    RăspundețiȘtergere