miercuri, 25 aprilie 2012

democratia are un pret

Sunt alegeri prezidentiale in Franta. Ma framinta o curiozitate:francezii voteaza tot cu...banii inainte?!


Pt.ca ,la noi,  guvernul a hotarat sa cumpere(fara ghilimele!) bunavointa romanului!Pt.a-si  asigura cistigul in alegerile locale PDL-ul  a trimis ,spre exemplu,la Maracineni,4,5miliarde  cu care primarul PDL Constantin Dumitru a achizitionat si a inceput sa distribuie bicilete si calculatoare votantilor lui!


Pina unde poate  sa mearga cu umilirea poporului , acest primar,incat sa cumpere cu banii nostri,ai tuturor,bani luati cu imprumut si cu dobinda de la FMI ,inca un mandat !?Cum poate sa manipuleze constiinta oamenilor in asa fel incat ei sa nu-si dea seama ca banii cu care s-au cumparat aceste SPAGI ELECTORALE li se cuveneau lor prin pensii si prin salarii decente cu care ei sa-si fi permis sa cumpere aceste lucruri !


Popor roman,PDL-ul cumpara votul vostru cu banii vostri!
PDL -ul aplica pt. a 2-a oara reteta de cistigare a alegerilor!Primarul PDL are o lista actualizata cu cetatenii care sunt dispusi( care si-au dovedit loialitatea!) sa primeasca  PLATA ELECTORALA inainte de alegeri,urmind ca ,in ziua alegerilor,in functie de situatie,sa mai cumpere cu bani cash cite voturi ii mai trebuie!


TOATE CUMPARATURILE ELECTORALE ALE PRIMARULUI TITEL MALEANU SUNT FACUTE DIN BANII TAI,AI MEI ,AI TUTUROR!



Tot dispretul pe care autoritatile statului l-au aratat in ultimii 4 ani este dispretul celui care si-a cumparat dreptul de a fi la conducerea tarii!
Se pregateste o noua cumparare a democratiei,
TU CE FACI?!ITI VINZI VIITORUL?!
VREI MAI DEPARTE SA FII LEGAT SI DE MAINI SI LA GURA?
VREI A FI SERVITORUL LUI SMELEANU?
INCA MAI CREZI CA SUTICA ITI VA LUMINA ZIUA DE MAINE?
VREI SA STAI CU CAPUL PLECAT INCA ANI BUNI DE ACUM INAINTE INTRAND IN REGNUL CELOR FARA COLOANA VERTEBRALA?
VREI SA TRECI DE PARTEA CELOR CE SE INJOSESC PANA LA LIMITA DE A MAI FI OM?





SA NU UITI NICIODATA CA AI PRIMIT DEMOCRATIA PRIN PRETUL VIETII ULTIMILOR ROMANI CURAJOSI CARE S-AU JERTFIT PT TINE LA REVOLUTIE!
DE ASTA A CURS TENCUIALA ZBURATA DE GLOANTE PE SPATELE NOSTRU???
AM FOST UNII DINTRE NOI IN BUCURESTI , ALTII IN BUZAU... ALTII IN TIMISOARA SI SIBIU... SI ASA POT SA ACOPAR CU NUMELE NOASTRE DE LA CONSTANTA PANA LA BAIA MARE !
DE ASTA AU MURIT COLEGII SI PRIETENII NOSTRI?
DE ASTA AM CREZUT CA O SA FACEM CU PRAF DE PUSCA O ROMANIE MAI BUNA?




TINERI SI BATRANI! ATI UITAT CUM SI CATI AM FOST IN PIATA REVOLUTIEI IN `89 ? 
SI CATI NE-AM STRANS IN PIATA UNIVERSITATII IN FIECARE SEARA INCEPAND CU 21 DECEMBRIE 1989?
OARE CINE NE-A PLATIT?  CINE NE-A DAT PAINE ,ZAHAR , ULEI SAU BICICLETE , CUMPARAND FIINTA NOASTRA?
ESTE DATORIA NOASTRA, A CELOR CE AM FOST LA UNIVERSITATE LANGA SEMAFOR IMPREUNA CU NICA LEON (COLEG  CU TOLI LA  I.A.C.E.R.D. BUCURESTI ) ,  DAN IOSIF - DUMNEZEU SA-L IERTE-   ADI GEBAILA SI ALTI COLEGI CE CHIAR AU DE POVESTIT DIN NOPTILE CRUNTE DUPA CE AU FOST INSFACATI DE SECURITATE LA JILAVA, SA LE SPUNEM CELOR TINERI CA ROMANII AU VENIT CU ZECILE DE MII CU PIEPTURILE GOALE IMPOTRIVA GLOANTELOR DICTATURII COMUNISTE FARA SA SE GANDEASCA CA O SA CAPETE VREO SACOSA CU "MITA ELECTORALA"  !!!


ESTE DATORIA NOASTRA SA LE SPUNEM CELOR TINERI CA DETASAMENTELE DE VOLUNTARI FACEAU ROST DE PAINE  SI CEAI CALD PENTRU A HRANI SOLDATII CE CU TANCURILE DIN FIER RECE APARAU POPORUL IN FATA SECURITATII  ... LA FEL IN BUZAU CAT SI IN BUCURESTI  ...SI IN TOATA TARA ??? 
UITATI-VA CATI AM FOST !!! 


IAR ACUM SA NE FIE FRICA??? 
NU AVEM CERTIFICATE DE REVOLUTIONARI! NU AM STAT LA MILA PROASPATUL NASCUT STAT ROMAN POSTREVOLUTIONAR ! 
AM RAMAS CU IDEALUL DE A AVEA O TARA MANDRA INTRE NATII !
AM RAMAS DREPTI  IN FATA ORISICUI !

FRANCEZII CA SUNT ACUM IN FEBRA ALEGERILOR . EI AU CA ZESTRE INCEPAND DIN 1789 REVOLUTIA LOR ... FARA A FI FOST COMUNISTI 40 DE ANI. 
UITATI CATE ASEMENARI : TRICOLORUL


CAT DE MULT SEAMANA CU BARICADA DIN FATA DE LA INTER !!!


NU NE-AM DORIT SA FIM PROPRIETARI PE LUNA... DAR NE-AM DORIT : 


Francezii n-au uitat de revolutia lor!

IAR NOI TREBUIE SA STIM CE NE-A LASAT UN MARE ROMAN, NICOLAE IORGA 


CINE UITA , NU MERITA  !





            
           ~Foaie de Maracineni~

Saptamanal de informare si comentarii   Nr 001.25.04.2012
www.primariamaracineni.blogspot.com

              ~Maracineni , crima in tarlaua 24~



Primarul din Maracineni calca in picioare dreptul de proprietate!

In dimineata zilei de 17 04 2012,un cetatean al comunei Maracineni,pe nume Tudor Ion,este instiintat ca pe lotul domniei sale,lot situat in tarlaua 24 Maracineni,a venit un nou proprietar care vrea sa se apuce sa-si consturiasca o casa ! Stupefiat ,domnul Tudor a mers la fata locului,unde a constatat ca era prezenta o parte a Comisiei locale de fond funciar,comisie care voia sa-l puna in posesie pe noul proprietar !Argumentul forte al comisiei a fost ca trebuia sa duca la indeplinire sarcina trasata de catre domnul primar Consatantin  Dumitru ,care  a hotarat ca Titlul de proprietate al noului proprietar este ... mai nou decat al domnului Tudor , prin urmare , pamintul i se va lua domnului Tudor si ii va fi atribuit celuilalt !
Am putea sa consideram toata aceasta poveste o farsa de 1 aprilie,de n-ar fi adevarata,crud de adevarata!
De fapt,in perioada 2010-2011, primarul Constantin Dumitru si Comisia locala de fond funciar au aprobat atribuirea in fizic de suprafete de teren in tarlaua 24 Maracineni , pentru persoane cu drept de proprietate sau fara drept de proprietate ,dar (!!) ,pt.care ...nu exista teren .. .liber de proprietari de drept si de fapt !
Ulterior au intocmit documentatie in vederea eliberarii de titluri de proprietate si   cum alegerile se apropie si anumiti alegatori PDL-isti trebuie mulumiti inainte de alegeri , nu i-a ramas domnului primar decit sa-i dea afara pe adevaratii proprietari si sa-i aseze in locul lor pe cei pe care ii doreste dumnealui ! ( oare in titlu gratuit si de bine…facere…?)
Atentie,stimati cetateni ai comunei Maracineni , daca vreun teren de-al dumneavoastra ii pica cu tronc domnului primar,sa nu va mire daca va veti trezi ca nu vi se recunoaste valabilitatea actelor dvs. de proprietate, pt ca domunl primar nu recunoaste ca fiind legitime titlurile mai vachi de 4 ani de cand domnia sa este primar !!! Ce a fost inainte de inscaunarea domnului Titel la primarie nu mai este valabil in perimetrul  Maracineniului cat timp acest domn primar va domni peste tarlale…si nu numai .
Procedind ca in Evul Mediu ,primarul Constantin Dumitru se face vinovat de incalcarea Legii 18/1991, de tulburarea de posesie (art 220 cod penal) , abuz in serviciu  (art 246 cod penal), fals intelectual (art 289 cod penal) , uz de fals (art 291 cod penal) , conflict de interese (art 253 cod penal) ,toate acestea fiind sancionate dupa cum ati observat de Codul Penal !
Ne itrebam :  - “cum de poate un aparator al Constitutiei sa incalce grosolan si cu rea intentie LEGEA”?!  
Oare Constantin Dumitru nu a inteles ca LEGEA este aceeasi pentru TOTI  ?! …sau LEGEA are clauze de aplicare speciale pentru PDL-istii colegi / parteneri sau in devenire ai domnului Titel?!
Suntem siguri ca NU !
Veti afla asta si dvs., domnule inca primar Constantin Dumitru !



Cat despre islazul comunal transformat in depozit pe jumatate golit de pamant de flori si gropi de utilitate polivalenta (de la poligon militar !!! pana la helestee piscicole si de agrement) ce mai ziceti ?
Pentru aceste islazuri primarul Titel Maleanu a incasat de la APIA  aproape 800 milioane vechi pentru ameliorarea si imbunatatirea pajistilor. ( Amenda pe care o poate da APIA pentru nerespectarea clauzelor in legatura cu acordarea de  subventii este in cuantum dublu fata de suma alocata) 
Dar stupoare!...in loc de fertilizari, astupari de musuroaie,eliminarea  buruienilor si maracinilor gasim pe aproape 2 hectare GROPI !!!
Da , s-a decopertat stratul ce cernoziom fertil cu utilajele lasand in urma gropi pe pana la 1,50 metri adancime, balti cu apa si  pietroaie ... Ne  tot intrebam… pe cand o autosesizare ???  Dupa ce tot pamantul o sa dispara si la kil si la hectar ???



Haideti sa-l aplaudam pe ilustrul prim-vice-presedinte al organizatiei PDL - Buzau, dom` profesor Titel Maleanu ! ... e clar ca macar  ca aplaudac se pricepe...




~asteptam comentariile , parerile si sugestiile dvs la www.primariamaracineni.blogspot.com 




luni, 23 aprilie 2012

Umerii pe care ne vom sprijini batrinetile

Salut generatia tanara!



Generatia care nu mai crede in minciuni...si ,nici in lacrimi!
Generatia care nu ne datoreaza nimic,insa ,care ne va plati datoriile pe care le-am facut fara cap!


Invat si imprumut din curajul pe care il au copiii de 18 ani si libertatea absoluta,necenzurata si neintinata din ochii lor ma face sa cred ca ,inca se mai poate schimba totul!Chiar daca am pierdut atata timp!


S-au saturat de noroaie si gunoaie ! De tupeul si minciuna oficiale ridicate la rang de lege!
Sunteti tineri si sunt sigura ca o sa razbiti prin toate stricaciunile ce vi le pun in fata portocalierii PDL-isti din capul S(t)atului pana la subrurarul noroios in care suntem pusi sa inotam chiar si atunci cand nu ploua!


Sunt intimidati de fiii "smecherilor de  smecheri,mafioti" si ,daca societatea noastra ,traditionalista,nu i-ar aseza "la coada,linistiti,sa le vina rindul",poate ca ar reusi sa repare mai repede lumea,decit am facut-o noi!
Ne ramane munca , singura cale ce ne ramane si o sa va ramana zestre, ..munca fara de care nu putem razbi!
Cu sudoare , scrasnet de dinti , gramezi de ore de studiu si antrenamente, nu uitati ! ...suntem tara Nadiei Comaneci, a lui Ilie Nastase sau Gica Hagi. In tineretea lor ei au saltat tricolorul atat de sus incat l-a salutat tot pamantul. Si voi o sa faceti la fel, iar noi o sa va fim alaturi !


Ne asteapta infrigurati sa le hotarim locul in care se vor stabili: in tara asta ,a noastra,pe care acum avem o ultima sansa s-o schimbam sau in oricare alt loc de pe fata pamintului , intr-o alta tara schimbata demult,de un alt popor , cu mult mai hotarit si mai intelept decit noi!



Ne vor lasa in lasitatea noastra democratica ,educata, de firma...neaosa...si vor pleca!

Generatie a mea , trezeste-te!  


Generatie tanara , te salut cu respect!

duminică, 22 aprilie 2012

Primar platit cu ora

Instruit cu succes la scoala PDL-ului,primarul inca in functie,Constantin Dumitru ,incalca fara scrupule ,inca o data,Legea conflictului de interese in felul urmator:

ca primar semneaza ordine de plata catre firma Hidroconstructia,care a contractat realizarea lucrarilor de canalizare a comunei,insa Hidroconstructia realizeaza aceste lucrari cu firma domnului primar!
Tarifele ,unele dintre ele,platite de aceasta, firmei primarului sunt:80 ron/ora,pt.sapaturi (sau stationari cu motorul pornit ) cu faimosul buldo-excavator ,pe care il conduce insusi primarul (Ce om gospodar , din popor!!!) si 3 ron/km.pt.transportul agregatelor ( mai mult sau mai putin ...proprii ) !!!

Iata de ce nu s-au finalizat lucrarile de canalizare in cei 4 ani de mandat ai acestui primar-gospodar!!!
Cu cat sapa mai mult,cu atat este mai gospodar...pt.el si pt.familia lui!

Ce ne facem cu santurile lasate decopertate de vreo saptamana,domnule Primar?!
Nu aveti tarife si pt. astuparea lor?Nu mai aveti bani,dupa ce v-ati achitat datoriile catre firma Dvs?
Culmea culmilor, este ca muncitorii pe care firma Dvs.ii foloseste la aceste lucrari sunt platiti tot de catre Primarie!

Prosper om de afaceri ...cu STATUL pe care il reprezentati,mai sunteti,domnule Primar!

La mai mare...rusine!!!

duminică, 15 aprilie 2012

                             Paste fericit ! 
                                                   si
                           Hristos a inviat !







luni, 9 aprilie 2012

Legati la ochi

Suntem in saptamina patimilor si eu ma intreb cit de tare trebuie sa-l fi suparat pe DUMNEZEU de ne lasa intr-un asa de mare intuneric!Incalcam poruncile celui mai mare invatator al tuturor timpurilor,Isus Cristos!
Ne-a spus sa invatan sa pescuim,iar noi continuam sa cerem peste de pomana!
Ne-a spus "Ridica-te si mergi!",popor roman ,iar noi continuam sa ne tirim fara vlaga si fara speranta!
Ne-am invrajbit roman impotriva romanului ,in timp ce suntem gata sa intoarcem si celalalt obraz CELUI PREFACUT,care ne sufla si ne ride in ceafa.
Suntem asa de orbi,ca nu mai recunoastem semnele,nici daca ele ne inta in ochi!
Avem mintile amagite de CEL PREFACUT si suntem gata sa alegem pentru viata pe CEL HOT si sa-l jertfim pe CEL CE NE INVATA!
DUMNEZEU ne lasa sa alegem,ne presara toata calea cu semne ale SALE,dar alegerea o facem noi!
Ma rog ,la DUMNEZEU ,sa ne deschida ochii ,sa ne ridicam si sa mergem!
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

duminică, 8 aprilie 2012

La multi ani tuturor celor ce-si insotesc sufletul , mintea si traditia cu nume de flori , doamne si domni de pe meleaguri buzoiene si tuturor celor  carora le este in putinta sa citeasca urarea mea !


Unii soferi , dupa ce au cocosat fie vreo salvare veche, sau nu stiu ce alt camion de cartofi sau varza , le arunca la schimb cu vreun  maserati alb...sau un mercedes G  contrastant de ...negru.
(sa nu-i intrebati cine le-a dat vaucerele... sau daca schimbul o fi fost onorabil* )

Eu, in schimb, dintr-o salvare veche v-as oferi tuturor celor cu nume de floare macar ideea imaginii de mai sus si visul de a ne inconjura de flori si ganduri frumoase!
La multi ani !


( p.s. S-ar supara cineva daca de Florii s-ar stabili cumva si neoficial "Ziua Maracineniului"? 
Locuim in com. Maracineni, iar maracinele, ciulinele ...sau alte formatiuni spinoase*ce poarta semintele vietii plantelor respectine sunt considerate florile acestora. Deci putem considera ca traim intr-o localitate cu nume de floare... nu?  La multi ani Maracineni! )

marți, 3 aprilie 2012

                    PDL + PNTCD = Love

Se sparge gasca ! Scapa cine poate! 
Odata cu plecarea prim-vicepresedintelui PDL Sorin Frunzaverde din barca PDL-ista ,mergand catre PNL, liderul Preda Cezar afirma ca au fost coplesiti de moment, situatie in care afirma ca normal ar fi fost un desant in Caras Severin in momentul tradarii.... 
Liderul Buzoian Portocaliu* isi aduce cu nostalgie aminte cand raspundea personal de 5 judete, aplicand in zona sa notiuni din disciplina militara, fiind prezent zi si noapte pe teren.
Din pacate, Presedintele Basescu a cam ramas singur dupa abandonarea vasului de un numar important de lideri PDL-isti. Mai spera totusi intr-un nucleu dur, pus la punct de la fel de buzoianca noastra din plescoi, Elena Udrea.


Poate ca Presedintele Basescu se bazeaza pe farmecele feminine ale Doamnei Udrea, doar in acest fel explicandu-se ultima picatura de incredere incredintata nucleului dur* cu gandul de a mai carpi nava sparta. Nu stiu inca numele secundului pe umerii caruia apasa misiunea sa strige ultimul : "Abandon ship !!! "

** uite sefu, pot sa zbor!**

Este cel putin ironic faptul ca ultima speranta a lui Basescu a fost pusa in asa zisa alaturare a PDL-ului cu PNTCD-ul sub semnul intelectualitatii fie si politice.


"...ce sa facem acum?... o sa luptam si o sa mergem mai departe... " - au fost cuvintele lui Preda Cezar, in a carui voce se simte nesiguranta si subrezenia barcii ce se scufunda in fiecare ora.
Comandante!...barca se scufunda! Toti alearga sa puna mana pe vreo vesta de salvare ! Dar daca aceasta vesta de salvare are sigla PNTCD... halal salvare!... Mester carmaciul... !
Aflati in plina viteza de imersiune , Basescu o sa vina poate cu scaparea prin trensformarea barcii gaurite in submarin. ... un alt "Octombrie ...rosu (sau portocaliu )"
Domule Primar Titel, nu credeti ca ar fi mai bine ...decat sa afirmati ca deja ati luat cosciuge pentru toti PSD-istii ... sa urmariti caderea libera in sondaje  a  PDL undeva pe locul 4 ...lovindu-se cu capul de doar 14% ???




 ...sau va urcati dumneavoastra in persoana pe Fadroma* sa salvati planeta portocalie....


luni, 2 aprilie 2012

Tu ce ai face cu 170 mil euro pentru tine si Romania ta?


Primii ministri ai Italiei, Frantei, cancelarul Germaniei si multi alti guvernanti europeni, nu au la dispozitie o suma de talia celor 170 mil de euro precum guvernul Ungureanu, bani pusi la bataie in momentul "Aprilie 2012" fara a fi trecuti sau aprobati prin Bugetul Romaniei. Nici macar primul om al lumii, Presedintele Obama , nu are fara acordul congresului american acesti bani la buna dispozitie. 
O sa ne minunam cum hidra guvernanta se zvarcoleste cu ultima-i disperare , agatandu-si crampoanele direct in ficatul romanului, doar ca l-ar mai pacali inca o data in alegerile ce urmeaza.




Totul este destul de clar, atat la scara macro economica, cat si la nivel local in primariile PDL-iste. Primul ministru Ungureanu isi aloca in acest moment suma de 170 mil euro, ca si fond de urgenta , urmand a fi distribuit primariilor portocalii.
Tot timpul asta nu trebuie sa uitam ca Romania deruleaza un contract cu FMI-ul deja trecut de a 2-a transa, contract ce nu este unul de binefacere ci de imprumut! Toti banii astia trebuind a fi dati inapoi cu dobanda (e adevarat, preferentiala). 
Implinind cumva semicercul promisiunilor electorale, Guvernul Romaniei , aidoma lui Nicolae Ceausescu, va da bugetarilor inca 15% la salarii fix in Iunie 2012 ! ( aici este adevarat, nu Ungureanu i-a luat!...ci Boc.. )
Si mai departe cochetand cu umplerea semicercurilor rotilor PDL-iste, ne uitam prin camara si ce gasim???  Daca s-au subtiat actiunile statului roman de la Petrom, Transgaz, Romgaz... iata pe fundul sacului vindem pt bani de alegeri si TRANSELECTRICA !!! 




Cum a copiat sistemul Caracatitei PDL-iste , iaca si primarul Titel de la Maracineni, mai face rost de ceva banuti pentru a mai scoate inca o teava, pentru inca un sant, pentru inca un rand de transee. Si cum Guvernul Romaniei are la dispozitie o suma care l-ar face invidios pe oricare dintre primii ministri europeni, in ultimii aproape 4 ani te crucesti daca reusesti sa aduni sumele ce au trecut prin conturile primarului Constantin Dumitru via TDV si antrepriza generala-proprie, inchegand astfel semicercul buzunarului propriu.
Sume enorme! - pe care in curand cu acordul dumneavoastra o sa le asezam la vedere. 
Ce s-a facut cu aceste sume??? 
In afara de santuri-transee si bordurile pe care le-am imortalizat* pe aici , in afara de noroiul peren din toate colturile comunei... ce s-a facut pentru cetateanul din Maracineni, cel ce are dreptul sa traiasca fara a fi considerat frustratul societatii buzoiene.
Va intreb si pe dumneavoastra ,ce ati face cu 170 mil de euro pentru Romania asta?
( curiozitatea maxima o sa urmareasca locul pe care oportunitatea santurilor din Maracineni o s-o ocupe ca si pozitie in opiniile omului de rand si personal a mea )
1). Nu ar fi fost oportuna refacerea sistemelor de irigatii in mediul rural pentru stabilizarea productiilor fie si in ani cu calamitati (seceta) ? - eu asa as face




2). Alocarea de salarii onorabile dascalilor din invatamantul romanesc , astfel incat copiii nostri , esenta trecerii noastre prin lumea asta, sa poata avea un viitor de care sa nu ne fie rusine. 





Aici nu m-as opri doar la salarii ci la toate conditiile (transport, hrana, rechizite, cercuri lucrativ-operationale, terenuri de sport si participarea la competitii atat sportive cat si scolare, alocatii de exceptie atat sociale cat si de excelenta....si multe altele ce implica educatia noii generatii). - eu asa as face
3). Investitia in Munca* - multitudinea de oportunitati ce le ofera mediul rural ar atrage cu adevarat investitori adevarati atat romani cat si straini (am exemplul Aradului si Timisoarei unde ponderea italienilor ce investesc in agricultura locala este de peste 68% ). Aceasta fiind o parghie ce duce la plus-productie si implicit la echilibrarea puterii de cumparare a romanului de rand ajuns in fata galantarului cu oftatul de rigoare. 






Asta inseamna un lant bine stabilit (care in multe tari europene chiar merge de multi ani) ce leaga productia agricola de stocare / inmagazinare / transport / credite / retail / dobanzi / consum / satisfactia romanului consumator. Toate acestea duc implicit la locuri de munca , scaderea somajului si de ce nu la usurarea datoriei de stat cu toate implicate acestei rigori. - eu asa as face
4). Investitia in ameliorari de cursuri de ape - sporirea bazinului si potentialului hidro-electric. In situatii limita - inundatii sau seceta - stocul de apa reprezinta speranta omului la ziua de maine , cat despre energia  hidro, aceasta  alaturi de energia eoliana este pe departe cea mai prietenoasa omului.




5). Prima data cand intri intr-o tara, iti faci impresia incipienta uitandu-te la drumuri. Si fiica a omului de la tara fiind , imi doresc drumuri de calitate si in mediul rural.





 In mai toata Europa civilizata, calitatea drumurilor de la tara nu este diferita de cea din marilor orase, si sincer eu asa as face


Cu permisiunea dumneavoastra o sa ne oprim acum din acest articol ce va urma in zilele urmatoare , afland si parerile dumneavoastra legate de banii guvernului, primariei, ...banii nostri.
Va rog sa postati comentarii personale,pertinente, corecte , chiar si legate de atacul la persoana mea, dar nu uitati de a avea onoarea de a va semna comentariile astfel incat sa nu facem o discutie intre frustrati si ascunsi.